Το ερωτηματικό του Καζού και οι εναλλακτικές

Η πρώτη φάση της του μεταγραφικού πλάνου έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και για όσους δεν το έχουν καταλάβει είναι με το υφιστάμενο ρόστερ που η ομάδα μας θα επιχειρήσει να περάσει με επιτυχία τους δυο πρώτους προκριματικούς.

Αυτό δημιουργεί συγκεκριμένα δεδομένα για κάθε θέση και σήμερα θα ασχοληθούμε με το αριστερό άκρο της άμυνας. Η προσθήκη του Καζού μετά την αποχώρηση του Λάγο έγινε με την προσδοκία ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος θα ήταν η πρώτη επιλογή.

Η προοπτική αυτή υπάρχει αλλά με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται δύσκολο να δούμε τον Καζού βασικό στους πρώτους επίσημους αγώνες.

Ο παίκτης δείχνει ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής προκειμένου να μάθει όχι μόνο τους συμπαίκτες του αλλά και πώς να λειτουργεί ο ίδιος με βάση τα θέλω του Μπαλταζάρ.

Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής μας καλείται να αξιολογήσει εναλλακτικές επιλογές έστω και αν αυτές θεωρούνται λύσεις ανάγκης.

Οι Αλεξάνδρου και Ιωάννου είναι ουσιαστικά οι παίκτες που θα κληθούν να κλείσουν την τρύπα με τον τελευταίο να είναι επιλογή μόνο αν ο Καρλάο κριθεί επίσης έτοιμος, αφού σε διαφορετική περίπτωση ίσως τον δούμε στο κέντρο της άμυνας που λείπει η ταχύτητα όταν δεν αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X