Το φαβορί και το πάθημα

Η επίσημη παραδοχή ότι είμαστε το φαβορί και πως τα περσινά ρεζιλίκια με τη Σούντοβα αποτελούν ένα καλό μάθημα είναι τα σημεία που κρατάμε από τις δηλώσεις του Πετεβίνου.

Αυτές έγιναν στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Μαυροβούνιο.

«Είναι το πρώτο ταξίδι, πάντα αυτό που προσδοκούμε είναι να είναι πάντα μακρύ. Για να είναι όμως μακρύ πρέπει να κάνουμε σταθερά βήματα. Ξέρουμε ποια είναι η αποστολή μας, ξέρουμε ποια είναι η ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και απέδειξε πως είναι μια ομάδα πάρα πολύ σκληρή και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Ενδεικτικό ότι πήρε δυο αποτελέσματα στις καθυστερήσεις που την έδωσαν το δικαίωμα να περάσει. Θα πάμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι, έχουμε βελτιώσει τα σημεία που θέλαμε για τον συγκεκριμένο αγώνα ούτως ώστε να επιστρέψουμε πίσω με ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει το δικαίωμα να πάρουμε την πρόκριση στο ΓΣΠ».

Για το αν είναι το φαβορί: «Ναι είμαστε το φαβορί, έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι ο κανόνας είναι να αποκλείονται τα φαβορί. Το έχουμε υπόψη μας, έχουμε και ένα πολύ σοβαρό πάθημα από πέρσι και θα είμαστε πολύ σοβαροί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!