Το γνωστό φάρμακο

Η αλήθεια είναι ότι ο ανέτοιμος δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στο βαθμό που θα ήθελαν πολλοί και κυρίως οι απαιτητικοί οπαδοί του. Δικαιολογίες για αυτό υπάρχουν πολλές, κάποιες από τις οποίες είναι καλές και κάποιες όχι. Η έλευση νέου προπονητή δημιουργεί πάντα θέματα ενώ η καθυστέρηση στην προσθήκη παικτών και κυρίως αυτών που μπορούν να βοηθήσουν είναι οι κυριότεροι λόγοι που δυσκολευόμαστε.

Η ομάδα μας μπαίνει πλέον και σε ρυθμούς πρωταθλήματος αφού σε λίγες ώρες τίθεται αντιμέτωπη με τον Ερμή. Ο αποκλεισμός από την Κοπεγχάγη έφερε τη γνωστή μουρμούρα και παρόλο που το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, το ιδανικό σενάριο είναι να ξεκινήσουμε με νίκη.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που μπορεί να εφαρμόσει σωστά και αποτελεσματικά τον τρόπο που θέλει ο Κρίστιανσεν να αγωνίζεται. Δεν θα ανοίξουμε το κεφάλαιο για το αν και ποιοι από τους υφιστάμενους παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στο απαιτητικό 4-1-4-1 γιατί αυτό είναι ένα τεράστιο και δύσκολο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση και παρόλο που ο Ερμής θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του, η ομάδα μας οφείλει να βρει τον τρόπο να ξεπεράσει την απογοήτευση του αποκλεισμού και να δείξει ότι βελτιώνεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X