Το κίνητρο και το γόητρο

Την εκτίμηση ότι και οι τρεις αγώνες  είναι αμφίρροποι εξέφρασε ο Πετεβίνος θέλοντας να δώσει το δικό του στίγμα  για την 1η αγωνιστική. Σχολίασε επίσης την επιστροφή του Βάντερμαν που αργεί και τις επαφές με τον Δώνη που… δεν έγιναν…

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ αρχίζει τα πλέι οφ με αντίπαλο την Ομόνοια…

«Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα και όχι με τη σειρά. Όλες οι αναμετρήσεις του πρώτου ομίλου ξεκινούν από το 50-50. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για φαβορί και για τα τρία παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν από τον ίδιο παρονομαστή. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο και γόητρο. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλος μας παίξαμε πρόσφατα και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις και να τον κερδίσεις σε μικρό διάστημα. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη».

Για την κατάσταση του Βάτερμαν…  

«Συμμετέχει στο δίτερμα, όμως θα ήταν έκπληξη για μένα να τον έβλεπα στην αποστολή στις επόμενες εφτά μέρες. Το μόνο που απομένει είναι να μπει στην αποστολή. Αυτή τη στιγμή έχει να παλέψει όχι μόνο απέναντι στον εαυτό του, αλλά και με τα άλλα παιδιά που είναι πιο έτοιμα. Θα πρέπει να είναι ο πρώτος ή ο δεύτερο από την 4άδα τερματοφυλάκων που υπάρχει στο ρόστερ».

Για τον Γιώργο Δώνη και αν έγιναν επαφές για ανανέωση…  

«Επαφές με τον κ. Δώνη για ποδοσφαιρικά ζητήματα γίνονται καθημερινά. Για συζήτηση με το συμβόλαιο του, δεν έγινε επαφή. Δεν προβλέπεται να γίνει μέσα στις επόμενες 1-2 βδομάδες».

Για το θέμα με τον κόσμο και τα εισιτήρια…  

«Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Αν δεν είναι σήμερα ή αύριο από τη Δευτέρα θα υπάρξουν ενέργειες. Έχει εξαντληθεί ένας μήνας από τη συνάντηση των έξι προέδρων που ζητήθηκε να γίνει μια συνάντηση με την εκτελεστική, κάτι που δεν έγινε. Ήταν μια ομόφωνη απόφαση. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε. Σε αυτή τη φάση έχουμε τα πιο ενδιαφέροντα και αμφίρροπα ντέρμπι. Θα κριθεί ο πρωταθλητής και οι ομάδες που θα πάνε στην Ευρώπη. Είναι η στιγμή που έχει αντίκτυπο στα ίδια τα σωματεία. Αν η απόφαση της ΚΟΠ είναι για να αντιμετωπίσει τη βία και να βοηθήσει το ποδόσφαιρο, αυτό δεν γίνεται αφού μειώνεται η προσέλευση του κόσμου. Για να μην παγιωθεί αυτό, θα πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις. Το κυριότερο είναι η πρόθεση εκτελεστικής, νομοθετικής και ποδοσφαιρικής εξουσίας. Αυτοί κρατάνε το μαχαίρι και το κρέας και αυτοί πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις και να τις εφαρμόσουν».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X