Το μεγάλο ζήτημα στο κέντρο της άμυνας

Μια από τις πιο καθοριστικές αποφάσεις που θα καθορίσει αν η ομάδα μας μπορέσει να βελτιωθεί με ουσιαστικό τρόπο αφορά και το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ σε σχέση με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ανέδειξε τα κενά και την ανεπάρκεια κάποιων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και είναι για αυτό που οι αποφάσεις που θα παρθούν απαιτούν σωστή αξιολόγηση και μηδενικό συναισθηματισμό.

Πρακτικά στο ρόστερ υπάρχουν οι Μερκής, Πολιάκοφ και Ρουέδα με τον τελευταίο όμως να κουβαλά τεράστια ερωτηματικά για την ετοιμότητα του. Οι ενδείξεις θέλουν τον Ρούεδα να μην μπορεί να μπει γήπεδο πριν τον Σεπτέβρη κάτι που δημιουργεί τεράστιο θέμα από πλευράς επιλογών κατά της διάρκεια των προκριματικών του Champions League.

Η περίπτωση του Καρλάο είναι μια άλλη πτυχή του θέματος αφού η παραμονή του πιο ποιοτικού αμυντικού είναι στον αέρα και με βάση το ιστορικό του παίκτη δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν ολοκληρώσει τις διακοπές του στη Βραζιλία.

Τέλος κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα με τον Πολιάκοφ αφού όσο φιλότιμος και αν είναι δεν πρόκειται για παίκτη που μπορεί να σηκώσει το βάρος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X