Το μοντάρισμα του νέου ΑΠΟΕΛ

Με οκτώ προσθήκες οι οποίες μέχρι το τέλος Αυγουστού θα αυξηθούν, ο ΑΠΟΕΛ για ακόμα ένα καλοκαίρι προχωρά σε μαζικές ανακατατάξεις στο ρόστερ του. Πλέον η παρέμβαση των φούρπων της διοίκησης είναι η ελάχιστη δυνατή και ο Τέτι χτίζει το ρόστερ με βάση τα δικά του θέλω.

Οι προσθήκες των Σιέλη, Λαφράνς, Μάτιτς, Χαλένιους, Μιχαΐλοβιτς, Μπέλετς, Άλεφ και Ζοαζίνιο σηματοδοτούν το προσωρινό κλείσιμο του ρόστερ.

Το ζητούμενο για τον Τραμετσάνι είναι να μπορέσει να παρουσιάσει την ομάδα έτοιμη ενόψει των καθοριστικών αγώνων με τη Σλόβαν έχοντας αρκετό χρόνο στη διάθεση του.

Το μεταγραφικό ράλι επέτρεψε και στους οκτώ προαναφερθέντες να είναι στην Αυστρία κάτι που κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου να αφομοιωθούν με τους υπόλοιπους.

Εννοείται ότι κάποιοι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο προσαρμογής αλλά η ουσία είναι ότι έγιναν οι κινήσεις που ήθελαν οι αρμόδιοι.

Από αύριο ξεκινούν και τα φιλικά οπότε ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει και να δοκιμάσει πράγματα, έχοντας δεδομένη την προτίμηση του στο 3-4-3.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!