Το οξύμωρο και η επιβεβαίωση

Οι οπαδοί μας είναι κάτι παραπάνω από επιλεκτικοί στο πότε βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας. Αυτό επιβεβαιώθηκε εκ νέου το τελευταίο διήμερο, όταν το Σάββατο αγωνιστήκαμε εναντίον του Ολυμπιακού στο άδειο ΓΣΠ ενώ χτες ανακοινώθηκε το sold out (4500 εισιτήρια) για τον αγώνα του Wembley με την Τότεναμ.

Ο Πετεβίνος κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει την επικαιρότητα του ΑΠΟΕΛ και ανάμεσα σε άλλα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ντελατόρε.

Οι σχετικές δηλώσεις όπως έγιναν στο Super Sport FM

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού:
«Αφήσαμε 5 ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής και δείξαμε ότι έχουμε βάθος. Η ενδεκάδα μας είχε μέσο όρο 22 χρόνων και αυτό είναι μια πραγματικότητα μπορεί να πιστωθεί στα πολλά οφέλη που είχαμε στο παιχνίδι αλλά και πιο μακροπρόθεσμα. Ποδοσφαιριστές όπως ο Παρασκευάς, ο Μακρής, Σαλάι, ο Αντωνίου έχουν μέλλον. Ντεμπούταρε ο Γκρούμπατς και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όταν μια ομάδα που είναι φαβορί σκοράρει νωρίς, αυτό μας βοήθησε να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειξε τέτοια δείγματα. Πάντα μια νίκη προσθέτει ψυχολογία, αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το τέμπο και το αγωνιστικό επίπεδο, αν θέλουμε να ανεβούμε στη κορυφή».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή:
«Η προσέγγιση του αγώνα με τον Ερμή ξεκίνησε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Γνώριζε ο κ. Δώνης ποια είναι τα δεδομένα και ήθελε να δει κάποια πράγματα και να δώσει επιπλέον χρόνο συμμετοχή σε κάποιους άλλους. Και εμείς και ο Ερμής έχουμε τα δικά μας θέματα για το παιχνίδι, αφού θα λείψουν ποδοσφαιριστές που πήραν μεταγραφή στις δυο ομάδες μετά το χρονικό σημείο που έπρεπε να γίνει το ματς. Το ΑΠΟΕΛ έχει τόσες επιλογές που δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό».

Για το ποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με τον Ερμή και τα αγωνιστικά δεδομένα:
«Είναι ο Βούρος, ο Σαλάι, ο Ζαχίντ, ο Πέρες, ο Γκουτίντιο. Αυτοί οι πέντε δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Για τα άλλα, πέραν των Ιωάννου, Βάτερμαν και Μιλάνοφ οι άλλοι είναι διαθέσιμοι».

Για τα δημοσιεύματα για τον Μιλάνοφ:
«Δεν έχουμε καμία επίσημα ή ανεπίσημη κρούση».

Για τις προσθήκες:
«Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι να έχουμε μια απάντηση από την Τότεναμ αν θα έχουμε επιπλέον εισιτήρια. Η ζήτηση είναι μεγάλη και εξακολουθεί να υπάρχει, παρά το ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν τελεσφορεί η επικοινωνία με την Τότεναμ, ελπίζουμε να έχουμε σύντομα μια απάντηση για να πούμε και στο κόσμο».

Για προσωπική του ανάρτηση για τον κόσμο:
«Όταν έχουμε 5 χιλιάδες στο Λονδίνο και δεν έχουμε 5 χιλιάδες στο ΓΣΠ χρειάζεται να δώσουμε περαιτέρω διευκρίνιση; Τις μεγάλες ομάδες τις κάνει και η παρουσία του κόσμου. Σαφώς περιμένουμε να έχουμε περισσότερο κόσμο γιατί οι δυνατότητες του κόσμου είναι πολύ περισσότερες. Θα ήθελα να πω στο κόσμο πως τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά του πρωταθλήματος».

Για τον Ντελατόρε:
«Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Το ψάχνουμε αρκετά».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X