Το οξύμωρο με τις προτεραιότητες

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για ένα εξαντλητικό 20ημερο όπου θα δώσει έξι αγώνες οι οποίοι έχουν ψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά και ιδιαιτερότητες. Οι διπλές αναμετρήσεις με την Ντόρτμουντ και οι αγώνες με την Αεκ και τον Απόλλωνα θα είναι το κριτήριο για το πώς ο Δώνης αλλά και οι παίκτες ιεραρχούν τις προκλήσεις.

Το ζήτημα είναι γνωστό και σχετίζεται με το κατά πόσο είναι εφικτός ο προσανατολισμός στο πρωτάθλημα η κατάκτηση του οποίου είναι ο βασικός και μάλλον αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Οι αγώνες με τους δυο βασικότερους μας ανταγωνιστές θα διεξαχθούν μεταξύ των δυο αγώνων με την Ντόρτμουν οι οποίοι μάλλον θα επιβεβαιώσουν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα μείνει χωρίς βαθμούς στη φετινή του συμμετοχή.

Το οξύμωρο όμως είναι ότι όλοι απαιτούμε από τους παίκτες να διαφυλάξουν το πρεστίζ της ομάδας, αποτρέποντας τις βαριές ήττες. Αυτό μπορεί να είναι και ανέφικτο με βάση τις δυνατότητες του φετινού ρόστερ αλλά και το επίπεδο των αντιπάλων. Παρόλα αυτά είναι δεδομένο ότι θα γίνει η προσπάθεια.

Μέσα στην εξίσωση μπαίνει και η διαχείριση του ρόστερ από πλευράς Δώνη ο οποίος καλείται να προσανατολίσει τους παίκτες προς το πρωτάθλημα. Το rotation αυτό το 20ημερο θα είναι μεγαλύτερης κλίμακας από ότι προηγουμένως και μέσα από αυτό πρέπει να βρεθούν οι λύσεις και να έρθουν οι βαθμοί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!