Το παραμύθι και αυτό που τους πόνεσε

Ο Πετεβίνος κλήθηκε να σχολιάσει εκ νέου τον απόηχοo της νίκης και των ψυχολογικών που προκάλεσε. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας  εντόπισε ως αιτία του πανικού το σερί νικών που μας έφερε στην κορυφή αφού προηγουμένως όλα ήταν μια χαρά για τους ανταγωνιστές μας.

Έμμεσα απαίτησε την τιμωρία του Καταλά για τις αστείες δηλώσεις του ενώ έστειλε και το μήνυμα ότι έχουμε πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε αφού πλησιάζουν οι διπλοί αγώνες με τον Απόλλωνα.

Για τη νίκη στο ντέρμπι…
«Το πιο σημαντικό για να κερδίσεις τέτοια ντέρμπι είναι να έχεις διάρκειας. Το ΑΠΟΕΛ ειδικά τον τελευταίο καιρό κάνει αυτό το πράγμα και το κάνει σε υψηλό επίπεδο. Λέχθηκε πολλές φορές ότι οι συνεχόμενες νίκες ήταν με αντιπάλους που το ΑΠΟΕΛ ήταν φαβορί, αλλά το έδειξε και στα ντέρμπι. Η ομάδα μπορεί να ανατρέψει καταστάσεις και να βάζει γκολ διατηρώντας σταθερό επίπεδο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η ισοφάριση ήρθε στο 30΄, υπήρχαν άλλα 60 λεπτά και το ΑΠΟΕΛ έβαλε άλλα δύο γκολ απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες».

Για τον Εμίλιο Νσούε…
«Το είπαμε πολλές φορές ότι ο στόχος στις μεταγραφές Ιανουαρίου ήταν να βρεθούν ποδοσφαιριστές που να βοηθήσουν άμεσα. Λόγω των τραυματισμών ψάχναμε να μπαλώσουμε τρύπες και όχι μόνο να αυξήσουμε ποσοτικά το ρόστερ. Προσπαθήσαμε για ποιοτικές προσθήκες που θα έγιναν λύσεις στον προπονητή. Χαιρόμαστε που και ο Πολιάκοφ και ο Νσουε είναι ενεργά μέλη της ομάδας και ελπίζουμε να ισχύσει το ίδιο και με τον Ντελατόρε».

Για τον απόηχο του ντέρμπι…
«Είναι δικαίωμα της κάθε ομάδες να εκφράζει τα παράπονα της. Οι δηλώσεις Καταλά έχουν μια ευρύτητα. Επικαλέστηκε την παρουσία του στην Κύπρο και αυτό που ανέφερε εμπίπτει στους πειθαρχικούς κανονισμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό που συμβαίνει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι το εξής. Όσο το ΑΠΟΕΛ ήταν πίσω δεν ενοχλούσε κανέναν. Μετά τις 11 νίκες σε 12 παιχνίδια άρχισε το γνωστό παραμύθι. Ο Καταλά φάσκεις και αντιφάσκει. Είπε ότι άξιζε τη νίκη το ΑΠΟΕΛ αλλά έκανε κάποιες τοποθετήσεις που εμπίπτουν στους πειθαρχικούς κανονισμούς και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το πράγμα».

Για τις συνεχόμενες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…
«Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομάδα που αν την προσβάλουν δεν θα απαντήσει. Να κλείσουμε σιγά, σιγά το κεφάλαιο γιατί έχουμε άλλα σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε. Το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας απέδειξαν μέχρι στιγμή ότι είναι οι πιο σοβαρές διεκδικήτριες του τίτλου. Τα επόμενα δύο παιχνίδι δεν θα καθορίσουν τον πρωταθλητή αλλά είναι σημαντικά. ΑΝ μια ομάδα κάνει το δύο στα δύο θα αποκομίσει σημαντικό πλεονέκτημα. Το ΑΠΟΕΛ είναι στην καλύτερη αγωνιστική φόρμα, βάζει πολλά γκολ, με την ποιότητα των παικτών βάζει και όμορφο γκολ, παίζει το ίδιο για ολόκληρο το 90λεπτο και παίρνει τις νίκες».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!