To πιο ισχυρό brand

Ο απόηχος της πρώτης αναμέτρησης θα κρατήσει για ακόμα λίγες μέρες μέχρι να μπούμε για τα καλά σε ρυθμούς επαναληπτικού. Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για την ατυχία που έπαιξε ρόλο στο να μην έρθει το γκολ που επιδιώξαμε αλλά και στην καταλυτική παρουσία του Ονανά.

Έδωσε επίσης απαντήσεις στα διάφορα σχόλια κομπλεξικών αλλά και στο γιατί δεν αγωνίζονται οι Εφραίμ και Χάνι.

Οι δηλώσεις…

Για την πολύ καλή παρουσία κόντρα στον Άγιαξ: «Τα ζητούμενα ήταν δύο. Το πρώτο ήταν να συνεχίσουμε τις ευρωπαϊκές παρουσίες με αξιοπρέπεια και απαιτήσεις και την ίδια ώρα να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλαμε να δούμε την ομάδα να βελτιώνεται σε ένα αγώνα, άλλου επιπέδου σε σχέση με τον προηγούμενο. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε με ένα πολύ καλό τρόπο.  Το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Αυτό δεν ήρθε λόγω ατυχίας και ικανότητας του Ονανά. Ήταν αυτό που άφησε το στίγμα του. Όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα. Τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα και το αν θα εξασφαλίσεις την πρόκριση την οποία θα διεκδικήσουμε στο Άμστερνταμ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε απέναντι σε μια ομάδα μοντέλο».

Για τις αλλαγές στην 11άδα με τους Ζοαοζίνιο και Σόουζα και το ότι ανταποκρίθηκε η ομάδα: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και προσέγγιση. Οι επιλογές φέτος έγιναν για να περάσουμε σε ευρωπαϊκό όμιλο. Θέλαμε να δούμε την ομάδα να απαντά στην όποια λογική ότι υπήρχε εξάρτηση σε ποδοσφαιριστές. Ο Άγιαξ παραμένει το φαβορί. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ταλέντο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ το να κάνεις μια νίκη ή να δεχτείς μια βαριά ήττα, δεν είναι μακριά. Αυτό που θέλουμε είναι να το διεκδικήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για τις δηλώσεις των Στρέπελ και Ενόχ: «Νομίζουν ότι το ΑΠΟΕΛ αυτό που έχει δημιουργήσει ως στάτους, είναι τυχαίο. Είναι το πιο ισχυρό brand από την Κύπρο στο ευρωπαϊκό στερέωμα και δεν θα σταματήσει ποτέ. Καθορίζεται από τις επιτυχίες του στην Ευρώπη και όχι στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για τον κόσμο: «Υπάρχουν αυτοί που τα βλέπουν όλα μαύρα και δυσκολεύονται να βρουν κάτι θετικό. Υπάρχει και η πλειοψηφία που δεν σταματά να την υποστηρίζει την ομάδα και στα καλά και στα κακά. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Δεν υπήρχε όμως η καυτή ατμόσφαιρα. Διατέθηκαν κάτι περισσότερο από 14.000 θεατές, όμως θα μπορούσε εύκολα χωρίς κάρτα φιλάθλου να είχαμε 22.000».

Για την απουσία του Γκέντσογλου: «Ο Σάββας θα είναι μια σημαντική απουσία, όμως μπορούμε να καλύψουμε τις απουσίες. Θα πρέπει να περιμένουμε σήμερα αν οι κράμπες ήταν το πρόβλημα που ταλαιπώρησαν τον Ζοαοζίνιο».

Για τον Ομάρ Χάνι: «Στο ποδόσφαιρο όσοι δεν παίζουν είναι καλύτεροι από αυτούς που δεν παίζουν. Ο προπονητής κρίνει ποιους επιλέγει. Προχθές όλοι έψαχναν τον Εφραίμ στην προπόνηση».

Για τον Άλεφ: «Προπονείται κανονικά από την περασμένη Κυριακή. Αν θα είναι στην αποστολή, δεν το γνωρίζω».

Για τον Σάβιτς: «Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Θα το ακολουθεί για 10 μέρες και θα δούμε. Αν χρειαστεί μπορεί να επισκεφθεί ειδικό στο εξωτερικό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!