To πιο ισχυρό κίνητρο

Το κίνητρο της κατάκτησης του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος φαίνεται ότι καθοδηγεί τους πάντες και παίζει καταλυτικό ρόλο στα όσα καλά βλέπουμμμε να συμβαίνουν στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτό και όλα όσα απασχολούν την ομάδα μας στο Σπορ ΦΜ:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε ξεκινήσει πριν από τις γιορτές από το παιχνίδι με την Ανόρθωση, και σημειώσαμε από τότε 22 τέρματα στους αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Είμαστε ομάδα που παράγει αρκετές ευκαιρίες. Εχθές είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα τέρματα, αλλά η ουσία δεν είναι στον αριθμό, αλλά στο να παίρνεις τα παιχνίδια. Αυτό που είδαμε στο Μακαρείο επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε, πως ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα για βελτίωση. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ έχει ιδιαιτερότητες, καθώς έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων, όμως θεωρούμε πως έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και πάλι την ΑΕΛ»

Για τους παίκτες που επανέρχονται: «Αν πάρουμε επιμέρους σε μια εμφάνιση που ήρθε στο 8-0 δεν μπορείς να πεις ότι πήγε κάτι λάθος. Ακόμη και ο Πέρεθ σε ένα τετ α τετ ήταν θετικός. Υπάρχουν παίκτες που ανεβάσαν την απόδοση τους σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Είναι ο Εμπεσίλιο, ο Ζαχίντ, ο Σόουζα, ο Ντε Καμάργκο που έφθασε τον αριθμό τερμάτων που πέτυχε πέρυσι. Ακόμη και η απόδοση του Ορ, ο οποίος μοιράζει ασίστ στα τελευταία παιχνίδια. Θέλουμε τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ για ανέβουμε στην κορυφή και βέβαια μετά να παραμείνουμε εκεί»

Για τον κόσμο: «Δεν είναι πως περιμένουμε τον κόσμο μόνο σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι γεγονός πως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στερήθηκε την ομάδα ένεκα των τιμωριών αλλά και εκεί που μπορούσε να είναι εκεί, δεν ήταν στον αριθμό που έπρεπε. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές με κυριότερη το πως η ομάδα δεν ελκύει με την εμφάνιση της. Όμως τώρα δεν υπάρχει αυτό. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ελκυστικό. Είναι και ο στόχος για το ιστορικό 6ο στη σειρά. Το 6ο σερί πρωτάθλημα δεν συνέβη ποτέ στον ΑΠΟΕΛ, έγινε μόνο μια φορά στην Κύπρο από την Ομόνοια και θέλουμε να τα πετύχουμε. Αυτό είναι ισχυρό κίνητρο, το ξέρουν οι παίκτες και θέλουν αν είναι μέρος της ιστορίας. Περιμένουμε κόσμο και με την ΑΕΛ παρά το γεγονός ότι είναι καθημερινή. Όλα τα παιχνίδια που απομένουν είναι υψηλής δυσκολίας και ο κόσμος μπορεί να συμβάλει»

Για το κίνητρο των ποδοσφαιριστών: «Υπάρχουν τοποθετήσεις όπως αυτή του Νεκτάριου Αλεξάνδρου που είπε πως πάμε για αυτό που δεν ξανάγινε. Το κίνητρο υπάρχει και φαίνεται από τα λόγια των ποδοσφαιριστών»

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε σε ένα μεγάλο βαθμό με τις προσθήκες των Πολιάκοφ, Νσουέ και Ντελατόρε. Δεν είναι προτεραιότητα μας καθώς αυτό που έπρεπε να γίνει έχει ήδη γίνει, όμως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου μπορούν πολλά να αλλάξουν»

Για τις κάρτες και τα αναβληθέντα: «Είναι περίπλοκο θέμα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει παίκτη στο όριο. Αλλά αν για παράδειγμα αγωνιζόταν ο Καρλάο που έχει 2 κίτρινες και δεχόταν κίτρινη κάρτα θα έπρεπε να δούμε ποιο παιχνίδι ακολουθεί με βάση το πρόγραμμα. Στην προκειμένη είναι ο αναβληθέν αγώνας με τον Απόλλων. Αν ο Καρλάο είχε δει τις δυο κίτρινες πριν από την κανονική ημερομηνία του αγώνα με τον Απόλλων, και έβλεπε και μια αύριο, τότε θα έχανε εκείνο το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί. Από την άλλη ο Λαφράνς που δέχθηκε κόκκινη θα αγωνιστεί κανονικά με εμάς καθώς προηγείται το παιχνίδι μας με βάση το πρόγραμμα, και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!