Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι

Τα δεδομένα είναι λίγο ή πολύ γνωστά. Η ομάδα μας καλείται σήμερα να μείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου και ιδανικά να επανέλθει στην κορυφή. Βασικά αυτό που πρέπει να αποφευχθεί είναι η ήττα που θα κάνει βαρύ και μάλλον ασήκωτο το -5.

Το τελευταίο πέρασμα από το Τσίρειο με αντίπαλο τον Απόλλωνα είναι διδακτικό και υπό προϋποθέσεις μπορεί να επαναληφθεί.

Οι προϋποθέσεις είναι πολλές και σημαντικές αφού θα απαιτηθεί πάθος και ταυτόχρονα καθαρό μυαλό. Θα πρέπει ο Τραμετσάνι να παρουσιάσει ένα ορθόδοξο τακτικό πλάνο από παίκτες που μπορούν να το υλοποιήσουν.

Τέτοιοι αγώνες απαιτούν και παίκτες που έχουν την απαιτούμενη εμπειρία αφού όσο ταλαντούχοι και αν είναι οι νεαροί, αποδεδειγμένα μαγκώνουν όταν η μπάλα ζυγίζει λίγο παραπάνω.

Το πλάνο

Η αποφυγή λύσεων που κρίνονται επικίνδυνες προβλέπει να ξεκινήσει και να βγάλει το 90λεπτο ο Καρλάο. Κατά τα άλλα ο προπονητής μας έχει επιλογές και το ζητούμενο είναι να δώσει στην ομάδα την επιθετικότητα που χρειάζεται.

Το αν αυτό γίνει με έναν εκ των Μπέζιακ ή Μπάλογκ είναι κάτι που θα ξέρουμε σύντομα. Η εναλλακτική είναι η επιστράτευση του Βιντιγκαλ που όμως δεν απέδωσε σε προηγούμενους αγώνες.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα δούμε τον Βατερμαν βασικό οπότε ο Ρόμο και όχι μόνο πρέπει να περιορίσουν στο ελάχιστο τα ατομικά λάθη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!