Το πλάνο αποδεσμεύσεων

Ένα θέμα που απασχολεί τους οπαδούς μας έστω και αν ο αγωνιστικός σχεδιασμός είναι πιο έγκαιρος από πότε με τις μεταγραφές που έχουν γίνει, είναι οι παίκτες που ενδεχομένως να αποχωρίσουν προκειμένου να γίνουν και άλλες διορθωτικές κινήσεις.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει και ένας υποθετικός κατάλογος υποψηφίων στον οποίο φιγουράρουν οι Μπερτόλιο, Βάντερ και Ντε Καμάργκο.

Αυτό που έχει σημασία και ισχύει είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει πρόθεση αποδέσμευσης και αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ βρεθεί στα play offs του Champions League.

Και αυτό γιατί μόνο τότε θα είναι εφικτή οικονομικά αλλά και θα απαιτείται από αγωνιστικής άποψη η οποιαδήποτε προσθαφαίρεση στο ρόστερ. Ούτε όμως ο παίκτης που θα αποχωρήσει μπορεί να θεωρηθεί δεδομένος αλλά ούτε καν και αυτοί που θεωρούνται βασικοί υποψήφιοι.

Η όποια απόφαση θα παρθεί με βάση διάφορες παραμέτρους που σχετίζονται με την μέχρι τότε απόδοση και προοπτική του καθενός αλλά και από αστάθμητους παράγοντες όπως τραυματισμούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X