Το πλάνο και τα ερωτηματικά του

Το ζητούμενο είναι γνωστό και ο βαθμός δυσκολίας του επίσης αφού ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να κάνει την υπέρβαση προκειμένου να αποτρέψει την ήττα από την Τότεναμ. Η ομάδα μας έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο λόγω των πολλών απουσιών ενώ καλείται να βρει τις λύσεις και στα αγωνιστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει με πιο σημαντικό την επιθετική της ανάπτυξη.

Ο Δώνης έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα επιχειρήσει το βαθμολογικό κέρδος και αυτό που αναμένουμε να δούμε είναι πόσο επιθετικογενές θα ειναι το σχήμα που θα παρατάξει.

Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα δούμε τον Σαλάι να αγωνίζεται στη φυσική του θέση στο κέντρο ή αν θα πάρει θέση στο δεξί άκρο.

Στο πρώτο σενάριο οι Μοράις και Βινίσιους θα έχουν το γνωστό του ρόλο στη μεσαία γραμμή με τον Ούγγρο να αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά τους, ενώ οι Αλωνεύτης και Ζαχίντ θα είναι στα δυο άκρα.

Στο πιο αμυντικογενές σενάριο ο Δώνης έχει την επιλογή να βάλει τον Φαρίας διπλα από τον Μοράις με τον Βινίσιους να έχει ρόλο συνδετικού κρίκου στη μεσαία γραμμή. Αυτό θα αφήσει εκτός τον Ζαχίντ.

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε την μπάλα κάτι που ανέδειξε και στις χτεσινές τοποθετήσεις του ο προπονητής μας. Μέσω της κατοχής θα πρέπει να γίνουμε δημιουργικοί και ιδανικά αποτελεσματικοί. Όλα εύκολα στα λόγια και δύσκολο στην πράξη, ιδιαίτερα όταν έχεις απέναντι σου μια από τις καλύτερες ομάδες της Premier League.

Η Τότεναμ θα έχει επίσης απουσίες με πιο σημαντικές αυτές των Ντελε Αλί και Έρικσεν οι οποίες ελπίζουμε να τους επηρεάσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X