Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει

Τίποτα ακόμη δεν χάθηκε. Φτάνει να μπορέσει ο Ουζουνίδης να μας κάμει και πάλι ΑΠΟΕΛ. Τα ξεχνάμε όλα όσα έγιναν μέχρι στιγμής και ήταν πολλά και σοβαρά. Τα αφήνουμε όλα πίσω μας και αναπνέουμε μόνο ΑΠΟΕΛ για να στεφθούμε πρωταθλητές και πάλι.

Δεν είναι η ώρα για ανάλυση συστημάτων, ποιοι παίκτες παίζουν και ποιοι δεν παίζουν. Ότι και να αποφασίσει ο προπονητής πρέπει να το υποστηρίξουμε με πάθος. Σκοπός είναι οι νίκες και μόνο οι νίκες και όπως θέλουν αυτές ας έρθουν και με οποιουσδήποτε παίκτες ας έρθουν. Απλά πλέον τα λάθη μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα, γι’ αυτό πρέπει όλοι μας να είμαστε διπλά προσεκτικοί και μελετημένοι ειδικά οι προπονητές και οι παίκτες.

Η ανόρθωση συνεχίζει να αλωνίζει και μόνο να κλαίγεται ξέρει. Προφανώς το παιχνίδι με τη σαλαμίνα, ομάδα που διεκδικεί είσοδο στην 6άδα, δεν θεωρείται ντέρμπι γι’ αυτό και ο διαιτητής είναι κύπριος. Και τι κύπριος μάλιστα. Το κοπέλι ο Κυριάκος Χριστοδούλου ο οποίος φέτος αναλαμβάνει να καθαρίζει εκ μέρους των εκ βαρωσίων ορμώμενων κατά τα άλλα πρεσβευτών της ηθικής και της κάθαρσης του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Όποιος γνωρίζει το παρελθόν του εν λόγω στρατιωτικού και «διαιτητή» καταλαβαίνει απόλυτα τι λέω. Δεν χρειάζεται λοιπόν να πατήσω το «red button», το δηλώνω ευθαρσώς ότι ο Χριστοδούλου πάει την Κυριακή σε εντεταλμένη αποστολή να δώσει στην ομάδα του ανόρθωση τους 3 βαθμούς, όπως εξάλλου έχει κάνει ξανά και ξανά φέτος!

Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά λοιπόν και όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 29ο συνολικά στην ιστορία του ενδοξότερου και μεγαλύτερου σωματείου. Ο καθένας λοιπόν από εμάς ας κάνει αυτό που πρέπει να κάνει από το δικό του πόστο για να έρθει και αυτό το πρωτάθλημα στον ΑΠΟΕΛ μας. Πολύ απλά ας κάνουμε αυτά που δεν κάναμε τους προηγούμενους μήνες.

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X