Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει!

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Είναι πασιφανές πλέον πέραν κάθε αμφιβολίας ότι η τρελή πορεία του ΑΠΟΕΛ προς τον 25ο τίτλο πρωταθλήματος και 4ο συνεχόμενο, έχει δημιουργήσει μόνιμα ψυχολογικά προβλήματα σε όλους τους αντιΑΠΟΕΛίστες. Ήταν όλοι σίγουροι ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε και ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη πάνω στον Αυτοκράτορα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αυτά όμως παθαίνουν όσοι δεν έχουν το γνώθι σαυτόν!

Οι σκαλιώτες έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μας δημιουργήσουν προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου, αλλά ο Τιμούρ και οι παίκτες του εφάρμοσαν τέλεια το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Έφεραν τόσο κόσμο όσο δεν πήραν σε όλα τα προηγούμενα τους παιχνίδια (με πάρα πολλά δωρεάν εισιτήρια φυσικά που διαμοίρασαν το πρωί της Κυριακής), είχαν συμμάχους στην κερκίδα και όχι μόνο τους μπλε και πράσινους χόχους, προπηλάκισαν την αποστολή μας, έριξαν «μυρωδιές» στον πάγκο μας και αρκετά άλλα με τα οποία έδειξαν το επίπεδο τους.

Η εμφαντική προχθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ, και άκουσον άκουσον χωρίς παράπονα για τη διαιτησία, προφανώς και δεν χωνεύεται εύκολα ειδικά από κάποιους που έχουν σκοπό ζωής να αρθρογραφούν εναντίον του ΑΠΟΕΛ και να σκαρφίζονται «αποκλειστικά» παραμύθια ευελπιστώντας να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αφού λοιπόν τους ήταν αδύνατο αυτή τη φορά να εφεύρουν διαιτητικά λάθη υπέρ του ΑΠΟΕΛ, αποφάσισαν να βγάλουν αλλιώς τη χολή τους. Όπως πολύ εύστοχα δήλωσαν και οι ίδιοι οι αθλιογράφοι (συμφερόντων του γνωστού δικηγόρου και πρώην ανορθωσιάτη προέδρου), στην Κύπρο δεν έχουν μέλλον παρά μόνο στη Δανία του συγγραφέα παραμυθιών Χανς Κρίστιαν Άντερσεν!

Πολύ ωραία όλα τα πιο πάνω. Μας κάνουν να γελούμε με τα κόμπλεξ τους, με τα ψυχολογικά τους, με την απεγνωσμένη προσπάθεια τους να φτάσουν κάτι το οποίο δεν πρόκειται να καταφέρουν ούτε και χίλιες ζωές να ζήσουν. Εμάς όμως τα πόδια μας πρέπει να πατούν στο έδαφος και να είμαστε ταπεινοί και προσγειωμένοι.

Τίποτα ακόμη δεν κερδήθηκε. Ούτε η νίκη επί της 2ης άεκ, ούτε το +6 μας διασφαλίζει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμη 21 βαθμοί διαθέσιμοι από τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε τους 16 για να στεφθούμε πρωταθλητές και πάλι. Να μην ξεχνούμε άλλωστε ότι κερδίσαμε πρωταθλήματα που τέτοια εποχή ήμασταν εμείς στο -6. Δεν χωρεί καμία δικαιολογία να αυτοκτονήσουμε και να πάθουμε εμείς ότι κάναμε στους άλλους.

Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, ειδικά τώρα που θα υπάρχουν απώλειες βασικών παικτών. Θέλει μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση, μεγαλύτερη από ότι μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο και σίγουρο παιχνίδι. Ακόμη και αυτή η διαλυμένη ανόρθωση με την πρόσληψη Λάρκου θα παίξει τα ρέστα της και περιττό να τονιστεί ότι μαζί μας θα θυμηθούν τους μεγαλεπήβολους στόχους τους.

Μακριά λοιπόν από την έπαρση και τον εφησυχασμό που μας διακατέχουν κατά καιρούς. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά και όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 25ο συνολικά στην ιστορία του ενδοξότερου και μεγαλύτερου σωματείου.

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X