Το πρώτο σοβαρό τεστ

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή και είναι αυτή που λέει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ρεφάρει από τους λανθασμένους χειρισμού των υπευθύνων αν οι νεοφερμένοι αρχίσουν να αποδίδουν έστω και σε υποφερτό βαθμό. Εννοείται πως αν το κάνουν σε ικανοποιητικό βαθμό όλα θα πάνε καλά και η μουρμούρα που υφίσταται εδώ και εβδομάδες θα κοπάσει.

Η περίπτωση του Ντε Καμάργκο είναι στο επίκεντρο με αφορμή και την μη απόκτηση επιθετικού. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέχρι στιγμής είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής κατά τον οποίο δυσκολεύτηκε να πείσει.

Η παρουσία του Πιέρου στην Εθνική και η ανάγκη να δοθεί ουσιαστικός χρόνος στον Ντε Καμάργκο φωτογραφίζουν αλλαγή προσώπων στον αγώνα με την Σαλαμίνα.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί θα είναι το πρώτο ολοκληρωμένο και σοβαρό τεστ για τον Ντε Καμάργκο και ένα στο οποίο πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Όπως κάθε επιθετικός έτσι και αυτός κρίνεται από την παραγωγικότητα του οπότε το ζητούμενο είναι να ανοίξει λογαριασμό με τα δίκτυα. Η ετοιμότητα του κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητική οπότε οι συνθήκες είναι καλές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!