Το σερί που θα βοηθήσει

Η ομάδα μας μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ έκανε δυο σερί νίκες δείχνοντας καλά αντανακλαστικά που τις έδωσα τη δυνατότητα να δει με πιο αισιόδοξο φακό τη συνέχεια. Κάθε αγώνας στο Europa League χαρακτηρίζεται ως επιβίωσης ακόμα και από τους αρμόδιους, γεγονός που αποτυπώνει πλήρως την κρισιμότητα τον αγώνων.

Εναντίον της Καϊσάρ ο ΑΠΟΕΛ έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση αλλά με αντικειμενικά κριτήρια η δυναμικότητα του αντίπαλου μας είναι ομάδας δεύτερης κατηγορίας Κύπρου. Αν μάλιστα θυμηθούμε ότι ήταν αγώνας όπως φανερωθήκαν οι ατομικές και ομαδικές αδυναμίες της αμυντικής γραμμής τότε πρέπει να μαζευτούμε.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας μετρά δυο συνεχόμενες νίκες οι οποίες πρέπει να πολλαπλασιαστούν αρκετά για να μείνουμε ζωντανοί και στη συνέχεια να αποκτήσουμε δυναμικοί.

Η ΕΝΠ είναι βασική υποψία για διαβάθμιση και μια από τις πιο αδύνατες ομάδες του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι επιβεβλημένη αφού οτιδήποτε άλλο είναι καταστροφή και πισωγύρισμα.

Την Πέμπτη έχουμε ξανά Europa League με την Ζρίνσκι όπου και πάλι θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε το φαβορί και η καλύτερη ομάδα.

Οπότε να έρθουν ακόμα δυο νίκες και βλέπουμε..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X