Το σήμα στην καρδιά

Έγραψε η ατάκα του Πουρσαϊτίδη για το σήμα στην καρδιά όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ΑΠΟΕΛ που βρήκε αναλαμβάνοντας την ομάδα. Ο προπονητής μας δήλωσε ευχαριστημένος έστω και αν χρειάζονται πολλά πράγματα βελτίωση..

“Για να είμαι ειλικρινής ο Αρχάγγελος δεν θυμίζει τίποτα από την εποχή που ήμουν εγώ αλλά θυμίζει πολλά το σήμα που υπάρχει στην καρδιά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά. Υπήρχε μεγάλη πίεση, υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση. Το σκορ και η νίκη είναι ένα βάλσαμο, η επιστροφή στις νίκες ήταν ότι καλύτερο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα που θέλουν βελτίωση”.

Για τη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε: «Χαίρομαι πολύ γιατί ήμουν η μοναδική επιλογή και αυτό μου έδωσε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Είναι μια δύσκολη περίοδος, οι στόχοι δυστυχώς έχουν αλλάξει. Ευελπιστώ να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να βάλουμε κάποιες βάσεις για τη νέα χρονιά για να επιστρέψει ξανά η ομάδα στους στόχους που της αρμόζουν».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Έχω μόνο δυο θέσεις και θα τις εξαντλήσω. Σίγουρα χρειαζόμαστε βοήθεια αλλά δεν θα πως σε ποιες θέσεις θα ενισχυθούμε».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X