Το τελευταίο τεστ σοβαρότητας

Τα ντέρμπι που θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή μπορούν να περιμένουν γιατί υπάρχει καλός λόγος. Ο ΑΠΟΕΛ ως μια ομάδα που εκ φύσεως χαλαρώνει στα υποτιθέμενα εύκολα καλείται σήμερα να παρουσιαστεί σοβαρή και να κερδίσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να διατηρήσει το +2 από τον Απόλλωνα.

Η ομάδα μας δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα με διάφορους απίθανους τρόπους που αφήνουν εκτεθειμένη την αμυντική μας γραμμή και ένα από τα πολλά ζητούμενα είναι να δούμε κάτι να αλλάζει σήμερα. Ίσως να είναι και η πιο μεγάλη ανάγκη αν αναλογιστούμε ότι ο αντίπαλος δεν σκοράρει εύκολα αλλά έχει καλή αμυντική συμπεριφορά.

Το αγωνιστικό πλάνο έχει ερωτηματικά αφού ο Δώνης δοκιμάζει πράγματα προκειμένου να βρει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα λειτουργήσει καλύτερα σε όλες τις γραμμές. Το ερώτημα Ντελατόρε ή Ποτέ δεν θα απαντηθεί εύκολα αφού όποιος και αν αγωνιστεί σήμερα αυτό που έχει σημασία είναι να μπορεί η ομάδα να είναι δημιουργική και αποτελεσματική σε όλους τους αγώνες.

Η ομάδα ακόμα δεν έμαθε να λειτουργεί καλά χωρίς τον Εφραίμ γιατί οποιοσδήποτε άλλος κλήθηκε να καλύψει το δεξί άκρο είναι λύση ανάγκης αλλά και αυτό θα πρέπει να τύχει καλύτερης διαχείρισης.

Ο Σάλαϊ που είναι συνήθως η επιλογή του Δώνη έδειξε κάτι διαφορετικό όταν αγωνίστηκε αλλαγή στο κύπελλο και το ζητούμενο είναι η συνέπεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!