Το θέμα με τον Νσούε

Ένα από τα πολλά ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής μας είναι αυτό της ανετοιμότητας συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Ίσως οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτές των Ντε Βινσετι και Νσούε. Για τον Αργεντινό έχουν γραφτεί πολλά και όλα πηγάζουν από την μακρά αποχή από αγώνες.

Η περίπτωση του Νσούε έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες με τον παίκτη να ταλαιπωρείται από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από έναν μυικό τραυματισμό. Αυτός έγινε γνωστός με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο και είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί σε φιλικά αλλά και στους πρώτους επίσημους αγώνες.

Πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αλλά του λείπουν αγώνες και η χρησιμοποιήσει του ως βασικός στον αγώνα της Πέμπτης στο Ισραήλ έχει ρίσκο. Όχι μόνο γιατί θα είναι δύσκολο να έχει καθό ρυθμό στον πρώτο του αγώνα μετά από μήνες αλλά και επειδή η Χαποελ Μπερ ΣΕΒΑ αξιολογείται ως μια ομάδα που επιτίθεται αρκετά και καλά από τα άκρα.

Εκεί δηλαδή που ο Νσούε έχει ένα θέμα και που οι βοήθειες που μπορεί να έχει από τον Τάμαρι (αν είναι αγωνιστεί) ίσως να μην είναι αρκετές.

Σίγουρα το όλο θέμα απασχολεί το προπονητικό επιτελείο περισσότερο από εμάς οπότε ελπίζουμε να καταλήξει στην ιδανικότερη υπό τις περιστάσεις λύση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!