Το θετικό πνεύμα του Νορβηγού

Ο προπονητής μας παρουσιάστηκε ευχαριστημένος με τα όσα είδε στο ντεμπούτο του και έδειξε να μην αγχώνεται για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που άρχισε αφού όπως είπε του αρέσει η θέση που βρισκόμαστε.

Όσον αφορά τις μεταγραφές είπε ότι πάμε για τέσσερις…

«Ήρθαμε στο παιχνίδι με πολλή ενέργεια από το πρώτο δευτερόλεπτο. Κρατήσαμε την μπάλα, την κυκλοφορήσαμε, είχαμε καλή οργάνωση, φτιάξαμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ νωρίς. Όταν δεν πιέζαμε η ΕΝΠ ήταν καλά οργανωμένη και είχε ευκαιρίες. Ήταν σημαντικό στο δεύτερο ημίχρονο να κρατήσουμε την ισορροπία στο παιχνίδι και να έχουμε τον έλεγχο. Είμαι ευχαριστημένος που ξεκίνησα με νίκη».

Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Πρέπει να ανταποκριθούμε. Έχουμε καλό ρόστερ και θα κάνουμε ροτέισιον για να το διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Το σημαντικό είναι να τρώμε, να κοιμόμαστε, να έχουμε σωστή προπόνηση και θα είμαστε εντάξει. Πρέπει να έχουμε καλή αποκατάσταση. Οι παίκτες προτιμούν να παίζουν αντί να κάνουν προπονήσεις. Μου αρέσει η θέση στην οποία είμαστε».

Για το αν είδε αυτό που περίμενε από την ομάδα του: «Παρακολούθησα παιχνίδια και προπονήσεις. Υπάρχει ποιότητα. Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια και είδαμε σήμερα ότι υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Σίγουρα ψάχνουμε παίκτες. Θα πάμε για τέσσερις κινήσεις. Πρέπει να δούμε πού μας λείπει ποιότητα κι εκεί θα ενισχυθούμε».

Για την απόδοση της ομάδας: «Παίξαμε πολύ καλά. Βγαίναμε μπροστά με πολλούς παίκτες και φτιάχναμε ευκαιρίες. Δουλέψαμε σε αυτό και θα δουλέψουμε περισσότερο. Πρέπει να κρατάμε μια ισορροπία».

Για την απουσία του κόσμου: «Όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν είχα καλή ιδέα γι’ αυτούς. Ήταν από τους λόγους που ήρθα η ατμόσφαιρα. Θέλουμε να τους φέρουμε πίσω στο γήπεδο. Θα δουλέψουμε σκληρά για να το κάνουμε».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X