Το θύμα του δύσκολου πλάνου

Δεν ξέρουμε τι αντιμετώπιση θα έχουν οι παίκτες που χαρακτηρίζουν δύσκολο την προσαρμογή στο πλάνο Τραμετσάνι με τρις αμυντικούς αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το τακτικό πλάνο που ακολουθεί το ΑΠΟΕΛ εδώ και μήνες η ομάδα δεν πείθει τους απαιτητικούς οπαδούς μας.

Το αντίβαρο της μέτριας εικόνας που εκπέμπει η ομάδα ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και πάλι αυτή κρίνεται ως προϊόν της ποιότητας μονάδων και κυρίως του Τάμαρι.

Οι παίκτες δείχνουν παγιδευμένοι σε ένα τακτικό πλάνο που θεωρητικά κρίνεται ως ιδανικό όταν έχεις τους παίκτες που μπορούν να το εφαρμόσουν.

Ένα από τα θύματα της επιμονής του Τραμετσάνι στο 3-5-2 και τις παραλλαγές του δεν είναι άλλος από τον Γιάκολις. Πρόκειται για ένανν παίκτη με τρομερές επιθετικές αρετές ο οποίος όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ως full back και που ίσως να μην έχει θέση βασικού στο συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.

Ο προπονητής εδώ και μήνες τους δίνει ευκαιρίες αλλά η μετριότατη απόδοση του στο Μαυροβούνιο σε συνδυασμό με την παρουσία του Μιχαήλοβιτς στέλνει μηνύματα ενόψει του επαναληπτικού και όχι μόνο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!