Η περίπτωση Μπερτόλιο

Η μάχη πλησιάζει και ο νικητής της (αν υπάρξει) σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι αυτός που θα μπορέσει να επιβληθεί στη νευραλγική μεσαία γραμμή. Αυτό πρακτικά σημαίνει να αμυνθεί και να επιτεθεί με τρόπο που θα του επιτρέψει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό ή να πετύχει περισσότερα τέρματα από τον αντίπαλο.

Όλοι θέλουμε αυτός που θα το πετύχει να είναι ο ΑΠΟΕΛ. Ένας παίκτης του οποίου η απόδοση θα κρίνει πολλά είναι ο Μπερτόλιο. Μπορεί θεωρητικά να υπάρχουν οι επιλογές των Μπρεσάν και Ορλάντι αλλά ο Αργεντινός είναι αυτός που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Ο Μπερτόλιο λοιπόν θα κληθεί να οργανώσει την ομάδα από τον κεντρικό διάδρομο και οι ατομικές του ενέργειες θα είναι αυτές που θα πρέπει να αποδειχτούν καθοριστικές. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα όσον αφορά τον Αργεντινό είναι γνωστά. Έχουμε δει μόνο εκλάμψεις των ικανοτήτων του γεγονός που επηρεάζει την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας.

Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ο Μπερτόλιο θα έχει το επιπλέον κίνητρο να κάνει όλα όσα αναμένονται από αυτόν και να γίνει ένας από τους θετικούς πρωταγωνιστές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!