Το ζητούμενο πριν τα ντέρμπι

Η 20η αγωνιστική έχει τις δικές της προεκτάσεις αφού δίνει την δυνατότητα στην ομάδα μας να σκαρφαλώσει θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα ή και να μειώσει τη διαφορά από τους υπόλοιπους. Με τη λήξη του Απόλλωνας – Ανόρθωση στο Τσίρειο θα διαμορφωθούν νέα βαθμολογικά δεδομένα που σε κάθε περίπτωση θα είναι ευνοϊκά για την ομάδα μας, νοούμενου ότι κάνουμε και εμείς το καθήκον μας στο Μακάρειο.

Ο αγώνας με τη Δόξα είναι ύπουλος και όποιος παρουσιαστεί μέσα στο γήπεδο χαλαρός θα μείνει εκτεθειμένος. Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και παρά το rotation που επιχειρεί ο Δώνης στους τελευταίους αγώνες, οι παίκτες ανταποκρίνονται.

Η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς το πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών και αυτός ίσως να είναι ακόμα ένας καλός λόγος για να παρουσιαστούν σοβαροί οι υπόλοιποι. Αναφερόμαστε στον Εμπεσίλιο που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Για τον ίδιο λόγο δεν υπολογίζεται ούτε ο Σαλάι.

Ο προπονητής μας λογικά θα προτιμήσει διάταξη με τέσσερις αμυντικούς μπροστά από τον Πέρεθ που θα υπερασπιστεί την εστία. Οι Πολιάκοφ, Βούρος, Λάγο και Μερκής θα είναι η τετράδα αφού ο Ιωάννου μάλλον δεν είναι ακόμα έτοιμος για βασικός.

Η πιο σημαντική απόφαση του Δώνη είναι κατά πόσο θα χρίσει βασικό τον Εφραίμ ο οποίος στους τελευταίους τρεις αγώνες παίρνει 20λεπτα και βάλε σαν αλλαγή. Οι Μοράις, Σοουζα, Ζαχίντ είναι οι τρεις που έχουν κλειδωμένες θέσεις ενώ ένας εκ των Ποτέ και Ντε Καμάργκο θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X