Τον ρώτησαν αν θα απολυθεί

Ο Ντολ αρνήθηκε να σχολιάσει αν θα απολυθεί τις επόμενες μέρες από τον πρόεδρο και στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι δεν έχουμε καλή απόδοση. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη γενικότερη εικόνα του ΑΠΟΕΛ είπε ότι οι νίκες έρχονται λόγω της διάθεση και της καλής οργάνωσης που έχει η ομάδα και όχι λόγω της ποιότητας!

Είπε επίσης ότι ίσως η μεταγραφική περίοδος βοηθήσει στο να βελτιωθούμε.

Πρόκειται για τοποθετήσεις που θα κάνουν ακόμα χειρότερες τις σχέσεις του με αρκετούς παίκτες.

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι μετά από μια όχι καλή εμφάνιση. Στο πρώτο μέρος φοβόμασταν να παίξουμε από πίσω προς το κέντρο και μπροστά. Ήμασταν αργοί και δεν το καταλαβαίνω. Με 300 οπαδούς στην εξέδρα είχαμε πρόβλημα να ζητήσουμε τη μπάλα. Δεν είχες το αίσθημα ότι θέλαμε πραγματικά να σκοράρουμε. Το να θέλεις να σκοράρεις, το να έχεις στόχο… αυτό μας έλειπε σήμερα. Δεν ήταν μια καλή μέρα για το ΑΠΟΕΛ. Και πάλι δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί έτσι είναι δύσκολο να κερδίζεις αγώνες”.

-Θέλουμε να μας εξηγήσετε πως γίνεται μια ομάδα με τόση ποιότητα να παίζει τόσο άσχημα και δεν αναφέρομαι μόνο στο αποψινό παιχνίδι… “Ούτε εγώ δεν είμαι χαρούμενος με αυτό το είδος ποδοσφαίρου. Το σκέφτομαι τις τελευταίες βδομάδες. Τις τελευταίες βδομάδες και μήνες ήμασταν πετυχημένοι μόνο γιατί είχαμε καλή οργάνωση και παίζαμε με καρδιά. Αλλά ποτέ δεν μπορέσαμε να παίξουμε εύκολα εκτός έδρας. Πρέπει να παλέψουμε για κάθε βαθμό… Όντως σκοράραμε πολλές φορές από στατικά με τον Μερκή. Γι’ αυτό είναι που λέω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια. Πάντα παίζω στην καριέρα μου 4-3-3 αλλά είδαμε σε πολλά ματς ότι χάναμε κατοχές εύκολα και γι’ αυτό έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να βρούμε ποιο είναι το καλύτερο. Ίσως επίσης πρέπει να κάνουμε κάτι στην μεταγραφική αγορά. Είναι ένα ερώτημα και αυτό. Ποτέ δεν είχαμε ούτε ένα παιχνίδι τον έλεγχο και στα 90 λεπτά. Ούτε με την Ομόνοια, ούτε με τη Σαλαμίνα. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ πολύ δύσκολο. Και σήμερα είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά το ποδόσφαιρο που παίξαμε δεν ήταν καλό, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας”.

-Στο ΑΠΟΕΛ υπάρχουν εξαιρετικά απαιτητικοί οπαδοί. Η ομάδα αλλάζει με συχνότητα προπονητές και οι οπαδοί ίσως ζητήσουν να αποχωρήσετε. Γνωρίζετε ότι είσαστε σε δύσκολη θέση; “Δεν είμαι το σωστό άτομο να μιλήσω γι’ αυτό. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι αλλά δεν θα καθίσω εδώ να μιλήσω για την κατάσταση μου. Δεν έχω κάτι να πω γι’ αυτό”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X