Τους απαρίθμησε ο Κρίστιανσεν!

Ο προπονητής δήλωσε ότι αισθάνεται λυπημένος για τη σημερινά χάλια ενώ χαρακτήρισε την εμφάνιση ως την χειρότερη από την ημέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ. Ο Κρίστιανσεν προχωρώντας ακόμα ένα βήμα είπε ότι επτά παίκτες είχαν απόδοση κάτω του μέτριου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Αρχικά συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη. Είμαι λίγο λυπημένος για το αποτέλεσμα και για την απόδοση. Ξέρουμε πως στα ντέρμπι πρέπει να αποδίδεις σε ψηλό επίπεδο αν θέλεις να κερδίζεις. Δεν το κάναμε. Δεν ανταγωνιστήκαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε το τρίποντο. Ξέραμε πως θα κρινόταν στην λεπτομέρειες. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς ως μάθημα, να πάρουμε τα αρνητικά και τα θετικά, να τα αναλύσουμε και να κρατήσουμε τα καλά για το παιχνίδι στην Ευρώπη. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη, λυπούμε που δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε τους τρεις βαθμούς σε ένα σημαντικό παιχνίδι”.

Μετά από ερώτηση αν ήταν η χειρότερη εμφάνιση: “Συμφωνώ, ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας. Αλλά το παίρνω από την πλευρά της έντασης. Αν θέλεις να κερδίσεις μια ομάδα του επιπέδου της ΑΕΛ πρέπει να είσαι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο. Πιστεύω στην ποιότητα των παικτών μου, την δείξαμε αλλά όχι σήμερα. Ίσως λίγο στο δεύτερο μέρος που ήμασταν καλύτεροι αλλά ήρθε αυτό το πέναλτι”.

Ότι η ομάδα του δεν παρουσιάζεται καλή μετά από διακοπή: “Δεν έχω εξήγηση. Πάντα ετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο για τα ματς. Κάποιες φορές έχουμε κακά παιχνίδια και άλλες παίζουμε πολύ καλά. Σήμερα είχαμε επτά παίκτες που ήταν κάτω από το επίπεδό τους και είναι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλο κίνητρο. Όλες οι ομάδες παίζουν στο 120% απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και το νιώθεις γιαυτό πρέπει να είσαι στο ίδιο επίπεδο”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X