Τουλάχιστον 4 εντεκαδάτους

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους διοικούντες να βρίσκονται και επίσημα στην αγαπημένη τους περίοδο αφού κόβουν και ράβουν το κοστούμι που θα φορέσει ο ΑΠΟΕΛ τη νέα χρονιά.

Η ανάγκη για να διορθωθούν οι κακοτεχνίες των προηγούμενων χρόνων είναι το ζητούμενο. Αυτό αποτυπώνεται και με το γεγονός ότι η ομάδα έχει ανάγκη από την προσθήκη τεσσάρων τουλάχιστον παικτών που θα είναι βασικά και καθοριστικά μέλη τη νέα χρονιά.

Με βάση τις ανάγκες του ΑΠΟΕΛ απαιτείται η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αριστερού μπακ, ενός δεξιού μέσου και ενός επιθετικού.

Επαναλαμβάνουμε ότι αναφερόμαστε σε παίκτες που θα έχουν τέτοια χαρακτηριστικά που θα χριστούν βασικοί το συντομότερο. Αυτό είναι αναγκαίο προκειμένου να μην υπάρξουν απρόοπτα στην προκριματική φάση του Champions League.

Είναι για αυτό που οι αρμόδιοι έχουν το δύσκολο έργο να φέρουν ποιοτικούς παίκτες πιο έγκαιρα από ποτέ αφού οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ξεκινούν νωρίς και πρέπει να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X