Τουλάχιστον προκλητικό

Η ομάδα μας εδώ και καιρό κατάφερνε να κερδίζει από σπόντα και να μην πείθει ότι μπορεί να ανταποκριθεί όταν θα έρχονταν τα δύσκολα. Ήταν ένα πλασματικό σερί νικών μέσα από το οποίο ο Δώνης επιχειρούσε επικοινωνιακά να ωραιοποιήσει την κατάσταση ή και όταν άρχισαν να εξαντλούνται οι δικαιολογίες έκρινε σκόπιμο να στοχοποιήσει συγκεκριμένους παίκτες.

Η κατάσταση αυτή μας οδήγησε στους δυο αγώνες με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Τις ομολογούμενος δυο ομάδες που έχουν την ποιότητα να μας κοντράρουν.

Το αποτέλεσμα των δύο αγώνων και οι προεκτάσεις τους είναι τέτοια που απλά ανέδειξαν τη γύμνια της ομάδα μας και της αδυναμίας του Δώνη να βελτιώσει την κατάσταση κάνοντας τα απαραίτητα.

Είναι για αυτό που θεωρείται προκλητικό να ακούμε τον προπονητή μας να δηλώνει σήμερα ότι πρέπει να μαζευτούμε και να συγκεντρωθούμε.

Όταν ο ίδιος και το πολυπληθές επιτελείο του δεν μπόρεσαν εδώ και δύο τουλάχιστον μήνες να εμπνεύσουν και να βελτιώσουν την ομάδα δεν μπορεί να μας τρολάρει μιλώντας για συγκέντρωση που θα γίνει από τώρα και στο εξής.

Το ότι είδαμε και στο Τσίρειο μια νωθρή ομάδα που δεν είχε τις δυνάμεις να αντιδράσει αντανακλά άμεσα στον τρόπο που περνούν καθημερινά τις ώρες τους όλοι οι ακριβοπληρωμένοι προπονητές και παίκτες μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X