ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5ΧΛΜ

 

Το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας όχι μόνο κατάφερε να αυξήσει δραματικά τα μέλη του και να διατηρηθεί ενεργό, έχοντας παρουσίες σε Διεθνείς αγώνες ανά το παγκόσμιο, αλλά έφτασε στο σημείο να διοργανώνει τον πρώτο του αγώνα 5χλμ στο Πάρκο Αθαλάσσας στη Λευκωσία (πίσω από Καραισκάκειο).

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ: 

Το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια των 90 χρόνων του Σωματείου διοργανώνει αγώνα δρόμου 5χλμ και παιδικό αγώνα 800μ στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας (πίσω από Καραισκάκειο) το Σάββατο στις 28/01/2017 στις 1000.

Ο αγώνας απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες δρομείς και μη όλων των ηλικιών. Φυσικά είναι μια διαδρομή σύντομη και ευχάριστη μέσα από το Εθνικό μας Πάρκο που ακόμη και κάποιος μη δρομέας μπορεί να την ακολουθήσει.

Πέραν του αγωνιστικού θα υπάρχουν παράπλευρες εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του Σωματείου ενώ η όλη διοργάνωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού οι καθαρές εισπράξεις θα διατεθούν στους εθελοντές φίλους ΑΠΟΕΛ για την στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Γενικές πληροφορίες:

  • Διοργανώνεται από το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ και εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών των 90 χρόνων ιστορίας του Σωματείου μας.
  • Κύριος χορηγός της εκδήλωσης το Lucozade.
  • Η απόσταση είναι 5χλμ, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να τρέξουν την ευχάριστη διαδρομή στο πάρκο.
  • Εγγραφές διαδικτυακά μέχρι τα μεσάνυκτα της Πέμπτης 25/01/17 από την ιστοσελίδα του Σωματείου (apoel.com.cy) ή την μέρα του αγώνα στο χώρο διεξαγωγής (0830-0930).
  • Θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο μόνο σε όλους τους εγγεγραμμένους δρομείς.
  • Θα έχει και παιδικό αγώνα 800μ όπου η συμμετοχή για τα παιδιά είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες από την σελίδα στο facebook του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Τρέξτε και με τη γαλαζοκίτρινη

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X