Ττου χαρτ ττου ντάι

Αδέλφια,

Απολογούμαι για την καθυστέρηση αλλά υπήρχαν σημεία που με δυσκόλεψαν στην ανάλυση της επιστολής παραίτηση του πολυαγαπημένου μου Κωστάκη. Με μπολτ οι αναλύσεις μου!

“Προς Πρόεδρο και Μέλη ΔΣ
ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας

Όταν αναλάμβανα πριν από δεκαεννέα μήνες την ευθύνη της τεχνικής (το τεχνικό κομμάτι δεν θα το σχολιάσω) ηγεσίας του Σωματείου, είχα πλήρη επίγνωση των τεράστιων δυσκολιών (βασικά ήταν παττισμένοι) που θα αντιμετώπιζα, καθώς και του βάρους ευθύνης της ιστορικότητας (σχέση με ακέλ) του Σωματείου.

Η ομάδα εν μέσω κυκεώνα (τούτη η λέξη αποκλείεται να την έγραψε μόνος του άρα κάποιος άλλος του έγραψε το κείμενο) οικονομικών δυσκολιών, που απειλούσαν ακόμη και με οικονομική κατάρρευση (μα δεν έγινε κατάρρευση ακόμα), έπρεπε να επιβίωση (καλά εντάξει έγραψεν το ο ίδιος αφού το ρήμα πάντα τελειώνει σε ει)  αλλά παράλληλα και να μην χάσει από το γόητρο, αλλά ούτε και να ξεθωριάσει (εν πολλά παλιά, καλύτερα ξεσκουρκάσει) την περίλαμπρη ιστορία της.

Όφειλα να κινηθώ σεβόμενος την εφαρμογή οικονομικής περισυλλογής (περισυλλογή με 7 αριστερούς μπακ;), αλλά και να διατηρήσω μια άκρως ανταγωνιστική (κόψε κάτι) ομάδα.

Προσπάθησα και πιστεύω σε τεράστιο βαθμό τήρησα όλα όσα υποσχέθηκα να πράξω (πρέπει να μεν υποσχέθηκες τίποτε).

Ασφαλώς έγιναν λάθη όμως κανείς δεν πρέπει να μηδενίζει και την τεράστια δουλεία (αν δεν είναι κατά λάθος που μπήκε ο τόνος είναι η είδηση της χρονιάς) που όλοι μαζί κάναμε μέσα στους 19 μήνες συνεργασίας.

Ξέρω όσο λίγοι τι σημαίνει να είσαι Ομονοιάτης (τζαι εμείς ξέρουμε), ξέρω όσο λίγοι πώς νοιώθει ο Ομονοιάτης όταν η ομάδα του δεν κερδίζει (εμείς να δεις), (σέβομαι το γεγονός ότι δεν μίλησες ότι ξέρεις πως είναι ο Ομονοιάτης όταν κερδίζει) ξέρω όσο λίγοι τι σημαίνει η έννοια και η σημασία της λέξης υπερηφάνεια για τον Ομονοιάτικο κόσμο (περηφάνια για ποιον πράμα;).

Έχω μάθει στη ζωή μου να βάζω το κοινό καλό πάνω από το εγώ. Στόχος μου ήταν πάντοτε το καλό της ομάδας. (σέβομαι το γεγονός ότι είσαι οπαδός)

Μέσα στο πνεύμα αυτό, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. (σόρρι που έννα σου το πω αλλά έχει καιρό που σε περιμένουν να το κάνεις)

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ για την συνεργασία μας. (και που δεχθήκαν την παραίτηση σου;)

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Τεχνικό Επιτελείο για την άριστη επαγγελματική μας συνεργασία, καθώς και στον υπέροχο κόσμο της Ομόνοιας.

Τέλος, ευχαριστώ όλους ανεξαίρετα τους ποδοσφαιριστές μου για τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία που επέδειξαν.

Πίστεψα και πιστεύω στις δυνατότητες αυτής της ομάδας (παραφέρεσαι) και αυτού του έμψυχου υλικού και είμαι σίγουρος πως ο χρόνος πολύ σύντομα θα το αποδείξει (ππππππεεεεεε, επαρατράβηξε το αστείο).

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την συνεργασία και εύχομαι κάθε καλό στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΑΦΑΣ”

Καντ γουέιτ φορ δε νεξτ ουάν,

Σούπαμαν

ΥΓ. Εισηγούμαι στην ομάδα της καρδιάς να φέρει ένα προπονητή που ξέρει τι σημαίνει Ομόνοια και είναι πραγματικός Ομονοιάτης. Πλςςςςς μπρινγκ με Τούτιτς μπακ. Πλςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X