Βασικά, ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων

Έστειλε διάφορα μηνύματα ο Πρόδρομος Πετρίδης στη γραπτή του δήλωση με αφορμή τα Χριστούγεννα και ένα από αυτά αφορά τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην προσπάθεια να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος ανέφερε ότι κάθε χρόνο η δυσκολία κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι πιο δύσκολη. Και αυτό γιατί το κίνητρο όλων των ομάδων απέναντι στον πέντε φορές πρωταθλητή και την πιο πετυχημένη ομάδα είναι τεράστιο.

Έχει σημασία όμως να γνωρίζουμε όλοι τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μας προσεγγίζει την όλη κατάσταση…

«Κάθε χρονιά που ο ΑΠΟΕΛ κατακτά το πρωτάθλημα, κάθε φορά που η ομάδα μας προσθέτει στη διαφορά της υπεροχής της, άλλο τόσο προσθέτει και στη δυσκολία για την επόμενη, εντός των τοπικών διοργανώσεων επιτυχία. Είναι απόλυτα λογικό κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον 5 φορές πρωταθλητή να έχει το υψηλότερο της κίνητρο. Να δίνει τα πάντα για να κερδίσει τον πρωταθλητή. Είναι κάτι που για την ομάδα μας είναι πλέον τρόπος ζωής. Και σαφώς το «παράσημο» της ομάδας που θα καταφέρει να εκτοπίσει τον ΑΠΟΕΛ από τον θρόνο του πρωταθλητή μετά από 5 συνεχόμενες κατακτήσεις, φαντάζει στα μάτια των αντιπάλων μας ως πολύ μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά. Όμως η δική μας απάντηση είναι ότι αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα της Κύπρου και θα παραμείνει ως τέτοια. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο μας ότι η προσπάθεια για κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος θα είναι ακόμα πιο έντονη. Κάθε ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ μέχρι και τον Μάιο θα έχει μια ευκαιρία ζωής. Να είναι μέρος κάτι του μοναδικού. Γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η αγωνιστική πρόκληση τόσο για τους ίδιους όσο και για τον κάθε φίλαθλο μας ξεχωριστά».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!