Βασικοί και πολύτιμοι

Στον αγώνα με την ΑΕΛ όπου ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε μια υπερπολυτιμη και πειστική νίκη η ομάδα μας είχε στο αρχικό σχήμα και τους τέσσερις παίκτες που ήρθαν στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Το θυμηθήκαμε και το αναδεικνύουμε λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ γιατί οι πιθανότητες να συμβεί το ίδιο και αύριο φαίνονται αυξημένες.

Πρόκειται για τέσσερις παίκτες για τους οποίους έγινε πολύ κουβέντα τους τελευταίους μήνες αφού δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν και να έχουν ουσιαστική προσφορά. Σταδιακά η εικόνα αυτή άρχισε να αλλάζει.

Πρώτα και πιο γρήγορα από όλους ο Κανιας και με μεγαλύτερη καθυστέρηση και ανησυχία ο Γιαμπερέ δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν να φτάσουμε στο ζητούμενο.

Τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται από τον Εμπεσίλιο ο οποίος τόσο με τα γκολ που πέτυχε όσο και με τη γενικότερη του παρουσία στη μεσοεπιθετική γραμμή δινει ποιοτικές λύσεις σε μια χρονική στιγμή που λείπει ο Εφραίμ και που ο Μπερτόλιο δυσκολεύεται.

Η ΑΕΚ είναι πιο ποιοτική ομάδα από την ΑΕΛ και με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και οι τέσσερις μπορούν στο χρόνο συμμετοχής που θα έχουν να έχουν συμβολή στο να έρθει η νίκη που τόσο θέλουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X