Βάσκος

Ο Ινιάκι Αστίθ επανέρχεται μετά τα δύσκολα που πέρασε στους αγώνες με Αελ και Αστάνα. Το χτεσινό γκολ ήταν η καλύτερη ψυχολογική ένεση και πλέον ο Βάσκος χαμογελά και πατά με σιγουριά.

Ο Αστίθ ξέρει επίσης πολύ καλά τι εστί Αθλέτικ αφού γεννήθηκε στο Μπιλμπάο και περιμένει με αγωνία τον αγώνα στις 16 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε τι είπε για το θέμα…

“Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Το γήπεδο είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου στο Μπιλμπάο. Θα συναντήσω πολλούς φίλους εκεί. Ξέρω πολύ καλά τον Ραούλ Γκαρσία, είναι από την ίδια πόλη με μένα. Μάλιστα ανταλλάσσαμε μηνύματα μετά την κλήρωση”

Για τους παίκτες “κλειδιά” των Ισπανών:
“Είναι μια πολύ καλή ομάδα έχουν ποιότητα στις στημένες φάσεις. Ραούλ Γκαρσία, Αντούριτς, Μουνιαίν, Γουίλιαμς. Αυτοί οι παίκτες είναι πολύ καλοί και δεν θα είναι εύκολο για μας, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πέρυσι έπαιξαν πολύ καλά και στην Ισπανία και στην Ευρώπη. Θα πάμε και θα προσπαθήσουμε, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό άρα γιατί όχι. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε. Θα είναι μεγάλη εμπειρία, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε”.

Για το αν έπαιξε ποτέ αντίπαλος της Μπιλμπάο:
“Έπαιξα με την φανέλα της Οσασούνα με την δεύτερη ομάδα, όχι όμως με την πρώτη. Τα παιχνίδια Οσασούνα – Αθλέτικ είναι ντέρμπι”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X