Βελτιωμένος στην τελική πρόβα

Το ειδικό βάρος του αντιπάλου και η ανάγκη για βελτίωση, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να δούμε ένα ΑΠΟΕΛ που έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει Σλόβαν. Η ομάδα μας είχε καλή μεσοαμυντική λειτουργία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κυρίως στα πρώτα 30 λεπτά. Στο τέλος έφτασε μάλιστα στη νίκη-ψυχολογίας (0-1) με τον Χαλένιους να σκοράρει στο 84. 

Η ανωτερότητα της Σαχτάρ ήταν εμφανής σε μεμονωμένες φάσεις όπου είχε την ευκαιρία να σκοράρει ενώ δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη και ο παράγοντας κούραση.

Ο Τραμετσάνι προτίμησε την αγαπημένη του διάταξη με τρεις στην άμυνα και ενισχυμένο κέντρο. Οι Λαφράνς, Βούρος και Ιωάννου λειτούργησαν καλά ενώ παρατηρήθηκε η γνωστή δυσκολία στο επιθετικό κομμάτι αφού ο Πάβλοβιτς δεν μπορούσε να τροφοδοτηθεί.

Η παρουσία του Σόουζα στη μεσαία γραμμή είναι απαραίτητη όπως φάνηκε στην επιστροφή του ενώ ο Γκέντσογλου δικαιολόγησε την προτίμηση της οποίας τυγχάνει.

Η αρχική εντεκάδα διατηρήθηκε μέχρι το 70 και όλα συνηγορούν ότι είναι εκτός απροόπτου η επικρατέστερη για τον πρώτο επίσημο.

Οι αλλαγές ήταν και πάλι οι ελάχιστες δυνατές με τους Μάτις και Χαλένιους να παίρνουν στον αγώνα στο 74 στη θέση των Ντε Βινσέτι και Πάβλοβιτς αντίστοιχα. Χρόνος συμμετοχής (10 λεπτά) πήρε ο Βιντιγκάλ ενώ συνεχίστηκε το καψόνι στον Ζαχίντ.

Οι πολλές αλλαγές των Ουκρανών επηρέασαν το ρυθμό του αγώνα ενώ στο 84 ο Χαλένιους με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να κάνει το 0-1.

ΑΠΟΕΛ: 

Μπέλετς, Βούρος, Ιωάννου, Λαφράνς, Μιχαίλοβιτς, Γκέντσογλου, Σόουζα, Ντε Βινσέντι (75′ Μάτιτς), Γιάκολις, Τάμαρι (79′ Βιντιγκάλ), Πάβλοβιτς (75′ Χαλένιους).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X