Βιάζονται και καλά κάνουν

Μπορεί ο Δώνης να δηλώνει ότι οι μεταγραφικές προσθήκες δεν μπορούν να διαφοροποιήσουν σε ριζικό βαθμό τη δυναμική της ομάδας αλλά αυτό κρίνεται ως μια ακόμα κίνηση τακτικής και επικοινωνιακού ελιγμού. Ο ΑΠΟΕΛ όπως έχουμε επαναλάβει αμέτρητες φορές χτίζεται επιπόλαια και λανθασμένα στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και πλέον το πρόβλημα βγάζει μάτια.

Είναι για αυτό που η επικείμενη θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη και καθοριστική. Είναι όμως και επείγουσα η ανάγκη να έρθουν στην ομάδα ένας δεξί μπακ και ένας επιθετικός της προκοπής.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου είναι τέτοιο όπου σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί αν έχουμε τη δυνατότητα να δικεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα ή αν θα εκραγεί το υφαίστειο που σιγοβράζει.

Για να μην συμβεί το δεύτερο η διοίκηση θέλει να επισπεύσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό έτσι οι δυο τουλάχιστον παίκτες που θα αποκτηθούν να μπορέσουν να υπολογίζονται για τα ντέρμπι.

Είναι για αυτό που ο Ντελατόρε θα έρθει το συντομότερο στην Κύπρο έτσι ώστε να αρχίσει άμεσα προπονήσεις. Στο πρόσωπο του Βραζιλινιάνου επιθετικού οι αρμόδιοι βλέπουν τον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, αφού ένα από τα πολλά θέματα που πρέπει να λυθούν είναι και αυτό της αποτελεσματικότητας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X