Ξεχνάμε την άμυνα αλλά…

Οι επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ στο σκοράρισμα είναι αυτές που συζητούνται πιο έντονα αφού τα 4.5 σχεδόν τέρματα ανά αγώνα είναι αριθμός που προκαλεί τρόμο σε αντιπάλους και ενθουσιασμό στους οπαδούς μας. Ο μέσος όρος γκολ σύντομα θα αρχίσει να μειώνεται και το ζητούμενο είναι να διατηρηθούν οι πολύ καλές αμυντικές επιδόσεις οι οποίες έχουν υποβαθμιστεί τελευταίως.

Η ομάδα μας διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος έχοντας δεχτεί 54 τέρματα ενώ η βελτίωση από την ημέρα που ήρθε ο Κετσπάγια είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Οι τίτλοι και οι σημαντικοί αγώνες κερδίζονται πρώτα με την καλή μεσοαμυντική λειτουργία, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής μας. Ο Κετσπάγια προσπαθεί να εμπεδώσει ότι η καλή αμυντική συμπεριφορά είναι δουλειά όλων κάτι που βλέπουμε να γίνεται και στην πράξη αφού παίκτες όπως ο Ντε Βινσέτι έχουν καταλυτικό ρόλο όταν η ομάδα αμύνεται.

Η επιστροφή του Βινίσιους είναι επίσης μια άλλη παράμετρος αφού πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο κινούμενος στον κεντρικό άξονα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X