Ξεκινούν τα play offs

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι τέτοιο που ο δεύτερος γύρος θα ολοκληρωθεί με δυο αγώνες οι οποίοι μας προετοιμάζουν για την ένταση και αντοχές που θα έχουν τα play offs. Αναφερόμαστε στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα.

Πρόκειται για δυο αναμετρήσεις όπου αν δεν βελτιωθούμε στα πάντα δύσκολα θα τους κερδίσουμε…

Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για αυτό και όχι μόνο…

Αν επηρέασε την ομάδα η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Τάσος Μάρκου»: «Μιλάμε για τον πιο τραγικό αγωνιστικό χώρο της πρώτης κατηγορίας. Διερωτώμαι πραγματικά πως γιατί δεν έχει θέμα αυτό το γήπεδο. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες προσπαθούσαν να δώσουν την μπάλα στον αέρα και όχι στο έδαφος. Μιλώντας και με τους ανθρώπους της ΕΝΠ που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτό τον παράγοντα, καταλαβαίνω ότι και οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τέτοια θέματα είναι υποχρέωση μας να τα υπογραμμίζουμε».

Για την παρουσία της ομάδας: «Δεν είναι το γήπεδο η απόλυτη αιτία το ότι φύγαμε από εκεί χωρίς να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Κλείσαμε ένα κύκλο αγώνων οι οποίοι είχαν το ίδιο πρόσημο. Αγωνιστήκαμε κόντρα σε ομάδες που είχαν αμυντικογενή προσανατολισμό. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό μας βοήθησε να ελέγξουμε το θέμα της πίεσης του αποτελέσματος. Στο τέλος της ημέρας ήρθε μια νίκη η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική. Ξέρουμε ότι για μας τα πλέι οφ ξεκινούν από αυτό το σαββατοκύριακο».

Για τη χθεσινή παρουσία των Μπέζιακ, Γιάκολις και Βιντιγκάλ: «Τα τέσσερα παιδιά που ήρθαν θεωρούνται ότι είναι σε καλό επίπεδο. Από την άποψη της ενσωμάτωσης στο τακτικό κομμάτι αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζονται το χρόνο τους. Είναι ευχάριστο. Από αυτό το κομμάτι είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Βλέπουμε ότι οι νέες προσθήκες μπορούν να μας βοηθήσουν».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Με τα δεδομένα της στιγμής ο Ντε Βινσέντι είναι ο μόνος παίκτης που είναι σε αμφιβολία αναφορικά με τη συμμετοχή του. Ο κύριος Τραμετσάνι παραχώρησε σήμερα ρεπό στους παίκτες. Αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία».

Για το θόρυβο που προκάλεσε η τοποθέτηση του για την ένσταση του Απόλλωνα: «Την ίδια τοποθέτηση έκανε χτες η Ομόνοια. Απλά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μόλις ακούσουν ΑΠΟΕΛ… δεν ξέρω τι τους προκαλεί. Αυτή είναι η ζωή μας δεν μπορούμε να την αλλάξουμε»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!