Ξεπεράστηκε το μεγαλύτερο εμπόδιο

Κάθε αναφορά οποιουδήποτε για τον Ντε Βινσέτι δημιουργεί συζητήσεις ανάμεσα στους οπαδούς μας αφού με όλα τα καλά και τα στραβά του ο Αργεντινός είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΑΠΟΕΛ.

Η τελευταία εξέλιξη όσον αφορά τον Ντέβι χρίζει αναφοράς και αξιολόγησης αφού όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε απασχολεί και τους αρμοδίους. Όπως έγινε λοιπόν γνωστό χτες ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του στα Εμιράτα λόγω του γνωστού περιορισμού στο θέμα εγγραφής ξένων.

Η δέσμευση και οι οικονομικές απαιτήσεις των Αράβων ήταν ο βασικότερος λόγος που δεν ήταν καν εφικτή το καλοκαίρι η οποιαδήποτε σοβαρή κουβέντα για επιστροφή του Ντε Βινσέτι, παρά το ότι τόσο η διοίκηση όσο και ο παίκτης συζήτησαν το ενδεχόμενο.

Πλέον ο Ντε Βινσέτι είναι ελεύθερος και από αυτή την άποψη ανοίγει ο δρόμος επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ. Το κατά πόσο ταιριάζει στα πλάνα του Δώνη δεν πρέπει να συζητείται ενώ η άποψη του οποιουδήποτε άλλου δεν πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Αυτό που χρίζει αξιολόγησης είναι τα κίνητρα και το γενικότερο πλάνο του Ντε Βινσέτι ο οποίος εξακολουθεί να είναι ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Σχεδόν καθημερινά ο Αργεντινός εκδηλώνει μέσα social media την αγάπη του για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ αλλά τώρα θα πρέπει να δείξει αν αυτή είναι ακαδημαϊκή ή αν θα προτιμήσει τα εκατομμύρια κάποιου Άραβα.

Μια άλλη πτυχή είναι ότι για να χωρέσει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ το οποίο είναι σήμερα βαρυφορτωμένο με κάμποσους μεσοπεπιθετικούς θα πρέπει να αποδεσμευτεί τον Δεκέμβριο τουλάχιστον ένας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!