Ζητά υπομονή

Ο Ουζουνίδης ξέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν πείθει αλλά πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό. Αυτό τον ωθεί στο να ζητά υπομονή από τον κόσμο προκειμένου να αντέξουν όλοι στον Αρχάγγελο την πίεση. Πίεση που μπορεί να γίνει αφόρητη αν τα αποτελέσματα σους αμέσως επόμενους αγώνες  δεν είναι αυτά που θέλει η ομάδα για να επιβιώσει.

Οι δηλώσεις του…

Μας ενδιέφερε η πρόκριση το πως θα έρθει ήταν δευτερεύον. Το σίγουρο είναι πως μπορούσαμε να τελειώσουμε πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια. Δυστυχώς οι επιλογές μας δεν ήταν καλές, ούτε οι συνεργασίες μας μπροστά αλλά αυτό ήταν κάτι το αναμενόμενο. Έχουμε παίκτες που μπαίνουν συνέχεια, όλη την εβδομάδα έρχεται κάποιος άλλος, κάποιοι άλλοι λείπουνε, δεν έχουμε την συνοχή που πρέπει για να βγάλουμε τους αυτοματισμούς μας. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε και έχουμε χρόνο να δουλέψουμε μπροστά μας, κάποια παιδιά που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση να δουλέψουν. Καταλαβαίνετε στο να μπει ένας αμυντικός είναι πολύ πιο εύκολο, στο να μπει ένας επιθετικός είναι δύσκολο. Οι συνεργασίες, οι κινήσεις και οι αυτοματισμοί θέλουν χρόνο. Χρειαζόμαστε χρόνο, τον κερδίσαμε με αυτή τη πρόκριση. Το παιχνίδι φοβηθήκαμε πως μπορεί να στραβώσει, χάσαμε και το πέναλτι, μπάλα είναι. Τα παιδιά δείξαν σοβαρότητα και τέλος όλα καλά.

Χρόνος στην Ευρώπη, χρόνος στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει… “Υπάρχει χρόνος στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε τα προβλήματα που έχουν αυτή την στιγμή, ξέρουμε πως δεν είμαστε η ομάδα που θέλουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχουν έρθει, είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε καλή ομάδα. Δεν μας αγχώνει το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα και του επόμενου. Χρειαζόμαστε χρόνο να δουλέψουν τα παιδιά που έχουν έρθει. Εμείς στην ομάδα έχουμε υπομονή θέλουμε υπομονή και από τον κόσμο και από το περιβάλλον του ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα είμαστε μια μεγάλη ομάδα, που αν δεν έρχεται η νίκη υπάρχει γκρίνια, υπάρχει πίεση. Αυτή τη στιγμή πάμε να αλλάξουμε τα ¾ της ομάδας. Δεν είναι εύκολο με όλες αυτές τις συγκυρίες. Ζητάω υπομονή, οι παίκτες που έχουν έρθει είναι καλοί αλλά θέλουν τον χρόνο τους.”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X