Ζητούμενο η πρώτη νίκη!

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει από σήμερα στην πιο καθοριστική σειρά αγώνων τα αποτελέσματα της οποίας θα κρίνουν πολλά αφού θα τεθούμε αντιμέτωποι με όλες τις ομάδες που θέλουν να μας εκτοπίσουν από την πρώτη θέση. Ο σημερινός με την ΑΕΚ θεωρείται καθοριστικός από την άποψη του ότι το πιθανό +8 που θα δημιουργηθεί σε περίπτωση που κερδίσουμε δεν θα μπορεί και δεν θα πρέπει να ανατραπεί.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει ακόμα τους τρεις βασικότερους αντίπαλους μας και σήμερα πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή. Οι μάντηες έρχονται στο ΓΣΠ με την πλάτη στον τοίχο. Ο ΑΠΟΕΛ με αποφασιστικότητα και σωστό πλάνο καλείται να τους σπρώξει στον γκρεμό και να τους βυθίσει ακόμα περισσότερο στα προβλήματα.

Για να γίνει αυτό δεν θα πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Δυστυχώς υπάρχει αυτή η περίπτωση και είναι για αυτό που και ο Πετεβίνος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ΑΕΚ.

Το πλάνο του Κρίστιανσεν

Ο προπονητής έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα επιχειρήσει να κερδίσει την πρώην του ομάδα και σε λίγες ώρες θα είναι γνωστό σε όλους. Το σίγουρο είναι ότι έχει πολλές επιλογές πλέον και το ζητούμενο είναι να τον δικαιώσουν αυτοί που θα προτιμήσει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν….

Μπαράλ ή Ντε Καμάργκο

Το 4-4-2 θεωρείται δεδομένο και το ζητούμενο είναι ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Σωτηρίου. Ο Μπαράλ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και όπως όλοι έτσι και αυτός θέλει να παίξει. Βροντερό παρών όμως φωνάζει εδώ και μερικές αγωνιστικές ο Ντε Καμάργκο που σκοράρει και έχει καθοριστική συμβολή.

Χριστοφόρου ή Αρτυματάς

Μια δύσκολη και καθοριστική απόφαση αφορά αυτόν που θα μπορέσει να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας περιορίζοντας τον Τετε. Κανείς από τους δυο δεν έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα όταν κλήθηκε να αγωνιστεί αλλά όποιος και αν προτιμηθεί σήμερα θα πρέπει να ανταποκριθεί!

Γιαμπερε και Λάγο

Η αμυντική γραμμή έχει τα περισσότερα ερωτηματικά και επιλογές αφού και οι άλλες τρεις θέσεις αναζητούν κάτοχο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Κρίστιανσεν θα χρίσει βασικό τον Γιαμπερέ αφού αναλόγως θα κατανεμηθούν οι υπόλοιπες θέσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X