Ζητούμενο οι βάσεις πρόκρισης

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει και πρέπει να βρεθεί στα play offs του Champions League και για να τα καταφέρει χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα απόψε στο Τροντχαϊμ. Ο Κρίστιανσεν είπε ότι το ιδανικό αποτέλεσμα θα είναι η νίκη αλλά δεν θα τον χαλούσε και μια ισοπαλία. Το ζητούμενο απέναντι στη σαφώς πιο έτοιμη Ρόζενμποργκ είναι να αποφύγουμε τον αιφνιδιασμό που θα οδηγήσει σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει να δουλέψει με τέτοιο τρόπο το πλάνο έτσι ώστε όχι μόνο να αμυνθούμε αλλά να μπορέσουμε να επιτεθούμε σωστά και κυρίως αποτελεσματικά.

Οι εκτιμήσεις που γίνονται αναφορικά με την αγωνιστική φιλοσοφία και τις επιλογές του Κρίστιανσεν είναι πολλές. Η βασικότερη σχετίζεται με το αν θα παρατάξει την ομάδα με δύο παίκτες που θα έχουν αμυντικούς προσανατολισμούς στο κέντρο, εγκαταλείποντας προσωρινά το 4-1-4-1. Στη δημοσιογραφική όπως ήταν φυσικό απέφυγε να τοποθετηθεί αλλά πλέον έφτασε η μέρα της απόφασης και της κρίσης.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη σειρά αγώνων με την TNS κάτι που κρίθηκε αναμενόμενο αλλά τώρα επιβάλλεται να παρουσιαστεί βελτιωμένο από κάθε άποψη. Η επιστράτευση του Γιαννιώτα δείχνει επιβεβλημένη προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τα χαρακτηριστικά του αλλά και να αντισταθμιστούν άλλα κενά που υπάρχουν.

Οι Νορβηγοί με τη σειρά τους έψαξαν και έμαθαν τι εστί ΑΠΟΕΛ έτσι θα επικεντρωθούν στο να περιορίσουν τον Ντε Βινσέτι κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός θα χρειαστεί βοήθειες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X