Ζητούμενο να βγει η χρονιά

Τα δεδομένα είναι γνωστά αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την μη απόκτηση του επιθετικού που έπρεπε να ενισχύσει το ρόστερ. Το ζητούμενο πλέον για τον ΑΠΟΕΛ είναι να διαχειριστεί την επόμενη τριμηνία με τρόπο που να μην στοιχίσει πολλούς βαθμούς η απουσία εναλλακτικών και καλών επιλογών στη γραμμή κρούσης. Αναδεικνύουμε το θέμα με αφορμή τον τραυματισμό του Ντε Καμάργκο που στερεί από την ομάδα μας την μόνη και καλή εναλλακτική πέραν του Σωτήριου.

Η προσδοκία και ελπίδα των αρμοδίων είναι ότι οι μεσοεπιθετικοί θα μπορέσουν να αποτελέσουν ουσιαστικά στηρίγματα όσον αφορά το σκοράρισμα έτσι ώστε να μην φανεί η έλλειψη τρίτου επιθετικού ή και η απουσία των Σωτηρίου – Ντε Κάμαργκο.

Μέχρι στιγμής ο Εφραίμ δίνει λύσεις αλλά η αντικειμενική προσέγγιση είναι αυτή που θέλει τους περιφερειακούς επιθετικούς να πρέπει να κάνουν υπερβάσεις.

Και εννοείται ότι οι αρμόδιοι πρέπει να είναι ήδη στο ψάξιμο για τον επιθετικό. Έχουν τρεις μήνες στη διάθεση τους για να βρουν τον παίκτη που ταιριάζει στα θέλω του Κρίστιανσεν και που θα ενταχθεί στην ομάδα άμεσα έτσι ώστε να βοηθήσει. Είτε στο comeback, είτε στο να το σηκώσουμε πιο νωρίς από ποτέ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!