Νίκη για να μας βλέπουν και να τρέμουν

Αυτή τη φορά το διαιτητικό τρίο δεν τους έσπρωξε και έμειναν στο 0-0. Η Ανόρθωση βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση αλλά μόνο προσωρινά αφού το ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιάσει το απόγευμα το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο για να κερδίσει την Απέπ. Η ισοπαλία της ομόνοιας δίνει ακόμα ένα σοβαρό κίνητρο στους παίκτες μας αφού αν κερδίσουμε θα δημιουργήσουμε νέα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η σοβαρότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας αφού η Απέπ είναι μια επικίνδυνη ομάδα που χωρίς άγχος θα επιχειρήσει να παίξει με στόχο το βαθμολογικό κέρδος έστω και αν θεωρείται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία.

Δυστυχώς προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και μάλιστα σοβαρό αφού ο Πίντο αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση με τραυματισμό. Ο βαθμός σοβαρότητας της θλάσης από την οποία υποφέρει θα διαπιστωθεί σήμερα αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Με αυτά τα δεδομένα ο Πορτογάλος που ήταν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Πέραν του Πίντο για το σημερινό αγώνα δεν υπολογίζονται οι Κοσόφσκι, Ζόρζε, Ηλία και Σατσιά, κάτι που σημαίνει ότι ο Γιοβάνοβιτς θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό στους έντεκα που αγωνίστηκαν και με τον Άρη. Το πλάνο αναμένεται να έχει καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς και η πιθανότερη διάταξη είναι το 4-4-2 με τους Μίρο και Ζεβλάκοφ στην επίθεση. Ένας εκ των Μπρέσκα ή Παουλίστα διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα έτσι ώστε μαζί με τον Χαραλαμπίδη να αποτελέσουν το συνδετικό κρίκο μεταξύ μεσαίας και επιθετικής γραμμής.

Σημαντική επιστροφή θεωρείται αυτή του Χιώτη ο οποίος θεωρείται πλέον πανέτοιμος μετά την πετυχημένη επιστροφή του στον αγώνα κυπέλλου ενώ εξίσου σημαντική θεωρείται η συμπερίληψη των Αλεξάνδρου και Μαρσίνιο στην αποστολή. Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε πολύ από μια θλάση και πλέον το μόνο που χρειάζεται είναι λεπτά συμμετοχής ενώ ο Βραζιλιάνος προσπαθεί να μπει το συντομότερο δυνατό στη φωτιά.

Παραιτήθηκε ο Στυλιανίδης
Το ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό πάει από το κακό στο χειρότερο και όπως συμβαίνει συνήθως ο πρώτος που πληρώνει το τίμημα είναι ο προπονητής. Ο Χρίστος Στυλιανίδης αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί παραιτήθηκε και πλέον το ζητούμενο είναι να δούμε αν η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία είναι αρκετή για να διορθωθεί η προβληματική εικόνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!