Να αντιδράσει σαν ΑΠΟΕΛ

Υπάρχει ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις μεγάλες και έμπειρες ομάδες και τις διαχωρίζει από τις υπόλοιπες. Η ικανότητα τους να ανακάμπτουν. Είναι φανερό ότι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε μια τροχιά ελεύθερης πτώσης που δεν λέει να σταματήσει. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι  το αρνητικό σερί της ομάδας μας ξεκίνησε όταν ο προηγούμενος προπονητής και η διοίκηση διαβεβαίωναν ότι μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η ομάδα θα ρολάρει. Οι συνεχιζόμενες απώλειες βαθμών και οι εμφανίσεις που σκορπούν απογοήτευση πρέπει να σταματήσουν. Ικανοί για να το πετύχουν αυτό δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές μας.

Η διαφορά του ΑΠΟΕΛ από τις υπόλοιπες ομάδες είναι ότι παρόμοιες περιπτώσεις έχει ζήσει πολλές τα τελευταία χρόνια. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό της περσινής χρονιάς στην οποία καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το εξωπραγματικό ενώ βρισκόμασταν σε μια απελπιστικά χειρότερη κατάσταση. ‎Η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ σε καταστάσεις κρίσεις, ενεργοποιεί αυτόματα τους μηχανισμούς αντιδράσης και καταφέρνει να βρίσκει έγκαιρα τις λύσεις.

Σε μια περίοδο που τα πάντα φαίνονται απελπιστικά δύσκολα, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην εγρήγορση που δημιουργούν οι αρνητικές περιπέτειες που δημιουργούν τα συνεχιζόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα. Η δύναμη μιας ομάδας δεν βρίσκεται μόνο στην αγωνιστική εικόνα την οποία εκπέμπει στο γήπεδο αλλά και στην ικανότητα της να ξεπερνά και διαχειρίζεται τις κρίσεις.

Πρακτικά το ζητούμενο είναι να η νίκη στο Αμμόχωστος επί της Σαλαμίνας. Αυτή θα επιτρέψει να δούμε φως στο τούνελ και να δούμε με πιο καθαρό μυαλό τη συνέχεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!