ΑΕΠ για να μη ψάχνουμε το λάθος

Καλό το sold out και τα εκατομμύρια ευρώ των ομίλων αλλά στο πρωτάθλημα είμαστε ήδη στο -3 από την κορυφή. Η σκέψη και μόνο μιας νέας απώλειας είναι αρκετή για να καταλάβουν όλοι ότι από πολύ νωρίς τα περιθώρια για απώλειες είναι ελάχιστα. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι πως θα κερδίσουμε την Πάφο η οποία έρχεται στη Λευκωσία με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Η αλλαγή προπονητή και η πρόσληψη του Τάσου Κυριάκου σημαίνει ότι θα βρεθούμε αντιμέτωποι απέναντι σε κάποιον που ξέρει καλά την ομάδα μας γεγονός που πρέπει να προσέξουμε. Ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του και αυτό είναι το ζητούμενο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει από αύριο στη διάθεση του και τους διεθνείς και αναλόγως της κατάστασης τους θα προκύψει και το πλάνο που θα επιλέξει για τον αγώνα του Σαββάτου. Δυστυχώς οι Μιχαήλ, Σατσίας και Αλεξάνδρου ήταν στο βασικό σχήμα στον αγώνα εναντίον του Μαυροβουνίου και λογικά ο προπονητής μας θα προβληματίζεται στο κατά πόσο μπορούν να αρχίσουν τον αγώνα το βράδυ του Σαββάτου.

Στα ευχάριστα είναι το ότι οι Χιώτης και Μίρο ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και αναμένεται να είναι στην αρχική εντεκάδα. Το γρήγορο γκολ είναι όπως πάντα το ζητούμενο σε τέτοιους αγώνες αλλά και αυτό από μόνο του δεν διασφαλίζει τη νίκη. Οι παίκτες επίσης οφείλουν να δώσουν και μια άμεση απάντηση σε όσους βιάστηκαν να μας ξεγράψουν μετά την ήττα από την Πέγεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!