ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ ΟΛΟΙ ΓΣΠ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Επιμένουμε γιατί γνωρίζουμε πως αν κάτι πάει στραβά και δεν κερδίσουμε ούτε αυτή τη φορά ο άθλος της πρόκρισης στους ομίλους σύντομα θα ξεθωριάσει. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι σοβαρός διεκδικητής του τίτλου από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική και εάν είναι δυνατό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσουμε σχεδόν όλους τους αγώνες μας και αν οι παίκτες έχουν παρασυρθεί από το σεντόνι και τον ύμνο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπρεπε ή πρέπει να τους προσγειώσει στην κυπριακή πραγματικότητα. Ο βραχνάς της εθνικής ομάδας έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προετοιμασία αλλά όλοι πιστεύουν ότι η διακοπή θα λειτουργήσει υπέρ μας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής θα βρεθούν για πρώτη και τελευταία φορά όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί και μέσα από αυτή θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και το πλάνο που θα παρατάξει η τεχνική ηγεσία το βράδυ του Σαββάτου.

Η απόκτηση του Άθου Σολωμού προσθέτει στο ρόστερ ακόμα έναν υποσχόμενο Κύπριο παίκτη ο οποίος υπό προϋποθέσεις θα μπορέσει να δώσει καλές λύσεις στη μεσοαμυντική γραμμή. Ο παίκτης που προτάθηκε και προ διμήνου πέρασε τον εξονυχιστικό έλεγχο του προπονητή μας ενώ για την απόκτηση του θα καταβληθεί με τη βοήθεια μας το ποσό που απαιτεί ο Απόλλωνας για να παραχωρήσει τον παίκτη.

O Σολωμού που βρίσκεται σε μια καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (23 χρονών) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε ξεκάθαρη την ικανοποίηση του για την πιο μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του. Οι σχετικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα δείξουν το βαθμό ετοιμότητας του και πότε θα μπορέσει να αρχίσει να παίρνει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε στο Θρύλο που κυκλοφορεί:

– Το ξέρετε ότι… Ο Ιβάν, ο Σικόρα και ο Σολάρι.
– Σπάσαμε ακόμα ένα «πράσινο μύθο».
– Οι «βρώμικες εισφορές και τ’ αρνιά…»
– Σκέψεις για την επένδυση των εσόδων του Champions League . – ΑΠΟΕΛ ULTRAS 1979.
– Τα αστέρια είναι το όριο μας!
– Οι συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας μας.
– Πως φτάσαμε στ’ αστέρια.
– «Όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε».
– Η κατάθεση του Γιάννου Ιωάννου.
– 4 δισέλιδες αφίσες

__________________________________________________________

Ο ΘΡΥΛΟΣ θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής χρονιάς το Σάββατο 12/9 με αντίπαλο την ΑΕΠ για το τοπικό πρωτάθλημα. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ καλεί ΟΛΟΥΣ τους ΑΠΟΕΛίστες να δώσουν για ακόμα μια φορά το παρών τους μέσα στο κάστρο και όλοι μαζί με τσαμπουκά και πάθος να σπρώξουμε την ομάδα σε νίκη και ταυτόχρονα να την ‘ντοπάρουμε’ για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αθλέτικο Μαδρίτης για την διοργάνωση του Champions League.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 8.00μμ

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΝΙΚΗ

ΟΛΟΙ ΓΣΠ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!