Βαρόμετρο ο κόσμος

Η παρουσία και ο παλμός του κόσμου στον αγώνα με την ΑΠΕΠ ήταν μοναδικός και όσοι ήταν στο γήπεδο αντιλήφθηκαν τη σημασία και δυναμική που μπορεί να δώσει στην ομάδα. Για τον κόσμο αυτό έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε χθεσινές δηλώσεις του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με αφορμή την αντίδραση-στήριξη στον Χιώτη μετά το λάθος που έκανε. Ο προπονητής μας έκανε το δικό του κάλεσμα έτσι ώστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο αφού όπως υποστήριξε οι παίκτες εμπνέονται με την όλη ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Με αυτά τα δεδομένα οι παίκτες της Σαλαμίνας θα έχουν πολύ δύσκολο έργο το απόγευμα του Σαββάτου αφού μετά από καιρό ο κόσμος θα δώσει μαζικά το παρών του στο ΓΣΠ.

Αν θεωρήσουμε δεδομένη τη σοβαρότητα που απαιτείται να έχουν όσοι αγωνιστούν, ζητούμενο είναι η καλή απόδοση σε όλη ή την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μόνο έτσι θα κόψουμε την όρεξη ακόμα μιας ομάδας που αναμένεται να αμύνεται μαζικά ακόμα και αν δεχτεί τέρμα. Η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με την ΑΠΕΠ προβλημάτισε και όπως σωστά επισημάνθηκε από τον Γιοβάνοβιτς δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και τα όποια λάθη ενδέχεται να στοιχήσουν ακόμα και την απώλεια του πρωταθλήματος, οπότε χρειάζεται η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση από όλους.

Κοσόφσκι, Σατσιάς και Ηλία θα είναι στην αποστολή αλλά δε τίθεται θέμα συμπερίληψης τους στο αρχικό σχήμα. Παρόλα αυτά το ότι είναι έτοιμοι αποτελεί θετικό στοιχείο. Δεν αναμένεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, ενώ αν όλα εξελιχθούν ομαλά θεωρείται πολύ πιθανό να δούμε τον Μαρσίνιο να παίρνει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Σε μια κίνηση με πολλαπλά άμεσα και έμμεσα οφέλη η διοίκηση αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του ΓΣΠ σε παιδιά μέχρι και 13 ετών. Η ενέργεια έγινε σε συνεννόηση με την επίτροπο προστασίας του παιδιού και αναμένεται να βοηθήσει έτσι ώστε να πάει στο γήπεδο ακόμα περισσότερος κόσμος αφού και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα δίνει τη δυνατότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!