Είμαι ΑΠΟΕΛ, στηρίζω τους πάντες

Σαν ΑΠΟΕΛιστές εχούμε αρκετά καλά και κακά. Απo τα κακά μας, η μουρμούρα.  Σαν γνήσιος ΑΠΟΕΛιστάς έκανα και εγώ τη κριτική μου στους πάντες.  Μια βδομάδα μετά το κάζο απο τους Καζαξτανούς θα προσπαθήσω να σηκώσω το κεφάλι και να στηρίξω το ΑΠΟΕΛ μας με ολή μου τη δύναμη.

Καλά,κακά,στραβά κι΄ανάποδα ότι και να είναι είμαστε ΑΠΟΕΛ και πρέπει να ανορθώσουμε το ανάστημα και να στηρίξουμε αυτή την ιδέα.

Στόχοι:

  • Ευρωπαϊκή διάκριση μέσα από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.
  • Το νταμπλ στις εγχώριες διοργάνωσης.

Η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει. Συνεχίζουμε με αύτους που έχουμε άλλωστε το δήλωσε και ο προπονητής μας.  Κομμένη η μουρμούρα για τα αμυντικά μας μπακ.  Έχουμε ένα γέννημα θρέμμα του ΑΠΟΕΛ στα αριστερά τον Μαρίο Αντωνιάδη που όσο ξέρει θα παίζει, θα παίρνει και τις βοήθειες του απο τον πολύπειρο Νεκτάριο Αλέξανδρου και τον πολύ εξελίξιμο Νικόλα Ιωάννου.

Στα δεξιά έχουμε τον Μαρίο Σέρτσιο που όλοι ξέρουμε ότι αν βγάλει στο γήπεδο τα κοντάρια μπάλας που ξέρει δε θα αντιμετωπίσουμε πρόβληματα.  Έχουμε και τον άγνωστο Τσόκο που ελπίζουμε να τον δούμε για να μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη.  Όσο για τα στόπερ μας το μόνο που θέλουμε είναι να κρατίουντε ετοιμοπόλεμοι οι Καρλάο και Αμορίν.

Φύλακα άγγελο έχουμε ένα σπουδαίο κήπερ τον Γότερμαν.  Από την άμυνα και μπρόστα πιστεύω ότι έχουμε το ποιο πλούσιο υλικό τον τελευταίων χρονών.

Όσο για τον κ.Τίμουρ του εύχομαι να γράψει και αυτός το όνομα του στις χρυσές σελίδες που ολοί θέλουμε να ζήσουμε.  Με αρκετή δουλεία και σωστή διαχείριση στο ρόστερ που ανάλαβε κατά τη γνώμη μου πιστεύω οτι θα πετύχει.  Όλοι τον γνωρίζουμε και όλοι ξέρουμε ότι έχει το μέταλλο του νικητή γι΄αυτό ταιριάζει στο ΑΠΟΕΛ μας.

Για τη διοίκηση όλοι γνωρίζουμε τη κουβαλά στις πλάτες της.  Όλοι ξέρουμε την “τρέλα” του προέδρου για την ομάδα και πόσο περήφανος νιώθει στα Ευρωπαϊκά μας ταξίδια και την μανία που τον διακατέχει να συλλέγει τις κούπες το Μάιο.

Στα αδέλφια μου στη κερκίδα αλλά και αυτούς που θα μου κάνουν τη τιμή να διαβάσουν αυτό το άρθρο θα ήθελα να τους προτρέψω να γεμίζουν το γήπεδο κάθε φορά και να τραγουδούν δυνατά ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ.  Αδέλφια πάρτε το χαμπάρι, με αυτούς θα πορευτούμε φέτος.  Πρώτα κόψτε την μουρμούρα, δεύτερο γεμίστε όλα τα πέταλα που παίζει η ομάδα μας και τρίτο και σημαντικότερο τραγουδάτε δυνατά ποιο δυνατά.

Τετάρτη, ‎2 ‎Σεπτεμβρίου ‎2015
Γ.Κ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!