Γουστάρουμε

Είναι κάποιες φορές που διερωτάσαι αν κάποια πράγματα γίνονται εις βάρος σου ή υπέρ σου. Είναι τόσο περίπλοκο το θέμα, που ούτε αυτοί που το κάνουν δεν ξέρουν αν το κάνουν υπέρ τους ή εις βάρος τους.

Η ενορχηστρωμένη επίθεση σε κάθε περίπτωση που η ομάδα μας τυγχάνει να έχει ένα σφύριγμα υπέρ της (ή να θεωρούν οι άλλοι ότι έχουμε πάρει το σφύριγμα), είναι ένα από αυτά τα θέματα. Εκεί που τελειώνει το παιχνίδι και λες «ευτυχώς πήραμε τους 3 βαθμούς και ας μην τους αξίζαμε αγωνιστικά», το παιχνίδι συνεχίζεται ακόμα 2-3-4 μέρες παίζοντας με αντιπάλους 5-6-7 ομάδες.

Προσπαθείς να βρεις τι πήγε λάθος αγωνιστικά και η ομάδα δεν αποδίδει βάσει αυτών που μας έδειξε και στην προσπάθεια αυτή -ενώ ξενερώνεις και λίγο- εμφανίζεται η ενορχηστρωμένη ομάδα των κατατρεγμένων/αδικημένων οπαδών και ξαφνικά η ξενέρα γίνεται πείσμα. Στην προσπάθεια τους να πετάξουν λάσπη για να μας μαυρίσουν, μας πετάνε λάσπη η οποία κολλάει πάνω μας και μας κάνουν ακόμα σκληρότερους. Ειδικά όταν τα παράπονα τους είναι επιεικώς γελοία. Όταν τα παράπονα τους είναι επιεικώς ανομοιόμορφα σε σχέση με πραγματικά διαιτητικά λάθη του άμεσου παρελθόντος υπέρ άλλων ομάδων.

Ο ΑΠΟΕΛίστας και γενικότερα το ΑΠΟΕΛ, αποτελεί κοινό στόχο για όλους. Λογικό και καθόλου αθέμητο. Όταν για μια δεκαετία μονοπωλείς σε Κύπρο και Ευρώπη, όταν τους κερδίζεις συνέχεια είτε καθαρά είτε «βρώμικα» και πάντα φωνάζουν, όταν το ένα Σάββατο τους σφάζουν και δε μιλούν και όταν το επόμενο Σάββατο γίνεται «εγκληματική διαιτησία εντεταλμένη από το σύστημα» επειδή κέρδισε απρόσμενα το ΑΠΟΕΛ, τότε καταλαβαίνεις γιατί όλο αυτό λειτουργεί υπέρ μας και όχι εις βάρος μας.

Γουστάρουμε να μαζεύεστε όλοι και να στέκεστε απέναντι μας. Γουστάρουμε να δίνονται 3 πέναλτι υπέρ μιας ομάδας που διεκδικεί πρωτάθλημα και να λέτε ότι ο ρεφ να είναι μέρος τους συστήματος υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Γουστάρουμε να γίνονται λάθη υπέρ των άλλων ομάδων και να θεωρούνται ανθρώπινα λάθη και τα λάθη υπέρ του ΑΠΟΕΛ να είναι παράγκα και ακοπελ.

Το πείσμα του πρωταθλητή είναι δυνατότερο από την δίψα αυτού που κυνηγάει το πρωτάθλημα.

Συνεχίστε γιατί πολύ απλά ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!

Νικόλας Παυλίδης

ΥΓ. Οι αθλητικογράφοι που έχουν λόγο σε ραδιόφωνα και εφημερίδες, οι οποίοι καλλιεργούν τον αντιΑΠΟΕΛισμό με αθέμητο και άνανδρο τρόπο, είναι οι ηθικοί αυτουργοί των πιο πάνω και μερικών κρουσμάτων βίας στα γήπεδα. Ο αθλητικογράφος που άμεσα φωτογραφίζει παράγκες, συστήματα και μαφίες είναι 10 φορές πιο επικίνδυνος από τον οπαδό που αφήσατε έξω από τα γήπεδα επειδή ανάβει φωτοβολίδα και φωνάζει συνθήματα 90 λεπτά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!